Mentos Napisano 12 Maja Napisano 12 Maja (edytowane) Szybkie pytanie. Czy kółeczka przerzutki RD-M8130 czyli 11 rzędowy LinkGlide, podejdą do przerzutki 12 rzędowej RD-M8120? Wygladają solidniej. Shimano nie ma jak SIURAM/RZYGAM Narrow/Wide kółek, więc liczę że tak ale lepiej się upewnić 😉 Dzięki Kółka przerzutki Deore XT do RD-M8130-SGS 11-rz., 4550170905668 • Cena • Opinie - Allegro Edytowane 12 Maja przez Mentos Cytuj
polaczek Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Hej mam na imie Igor Mam pytanie mam rower kross hexagon 2.0 21 cali wiecie może jaki suport do niego kupić żeby wymienić nie znam sie na tym za bardzo . Moze ktoś podać link czy coś odrazu . Cytuj
chudzinki Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja @polaczek, suport dobiera się do korby. Podaj jej oznaczenie. No chyba, że coś już było kombinowane to grubsza sprawa. A ja tak przy okazji zapytam z ciekawości. Czy w tym rowerze (Heist X7) nie powinna być RD-M5120...? 5100 jest wg specyfikacji pod 51T. Cytuj
Przecietny Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja W sumie powinna być ale wiesz jak jest, jak producent ma częsci na stanie albo ma pewne części tańsze to montuje co bardziej sie opłaca, działać będzie a,że nie do końca zgodne ze specyfikacją shimano to lał pies😁. Nie raz były w rowerach nie te korby, przerzutki czy suporty. Ostatnio robiłem rower z korbą do której dedykowany był suport 122,5 a załozony był 127mm od nowości więc widzisz jak to wyglada. Cytuj
chudzinki Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja A myślałem, że ja coś źle patrzę... Myślałem, że czas braków magazynowych już minął. No chyba, że ktoś się machnął 🙂. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi