Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ejj, a mi nie dziala stronka... hilfe ;(((( :sad: ona tak ma, czy moj komputer cos nie teges czy mzoe jeszcze co innego?

Link jest OK, spróbuj jeszcze raz :P

Napisano

hyhy, dziala

noo, jako tako, 247 pkt. czyli umiarkowanie. ja w ogole jestem taki umiarkowany... poza wzrostem :P (patrz nad avatarem, ktorego nie ma :D)

Napisano
ejj, a mi nie dziala stronka... hilfe ;(((( :sad: ona tak ma, czy moj komputer cos nie teges czy mzoe jeszcze co innego?

Może napisz co nie działa bo tak nie widomo o co chodzi i jak pomóc :P

[EDIT] To forum się sypie czy co :? Pisałem tego posta przed chwilą a widziałem tylko post który wyzej cytuję. Waszych postów nie widziałem a zostały napisane wczoraj :evil: :evil: :roll:

Napisano
Jestem w wielkim szoku!

Mam cykloze rozwinieta w pelni- zebralam 293pkt.

Powidzcie czy dla kobiety to dobry wynik? :sad:

:-o

Chyba nawet bardzo .. :wink:

To już jest uzależnienie :lol: :wink:

Gość BikerFG
Napisano
I to jest nie do wyleczenia.

No coz. Fajowo.

no tak musisz sie z tym pogodzic :D

Napisano

Zrobilem test jeszcze raz z ciekawosci czy sa jakies zmiany w moje psychice :twisted: i wyszlo 228 p. co bedzie jak kupie nowa bajke :grin:

P.S. W tescie nie sciemnialem :D cykloza u mnie nadal sie rozwija :twisted:

Napisano

hehe, u mnie na razie 340, a sezon dopiero przed nami :twisted: cykloza cały czas się u mnie rozwija i na pewno jest nieuleczalna ;-)

Napisano

jurasek i xc bike a kwadraciki zaznaczaliście pojedynczo? Kumpel tak zrobił i mu także wyszło około 200 a to maniak, jak go z Sosem naprostowaliśmy to walnął 394!!!

Napisano

Kurde przez Was wszystkich musiałem się oderwać od mojego ulubionego zajęcia, którym jest siedzenie w częściach rowerowych ;-) i zrobiłem sobie ten test. Wyszło, że jestem w ciąży :eek: ...yyyy sorki, to nie ten test ;-) Wynik 230 (to jest ten test ;-)) hmmm i to tylko dlatego, że wolałbym mieć miliard dolarów i zainwestować go w import części rowerowych :eek: A tak przy okazji to i tak dobrze, że przy moim trybie życia tyle wycisnąłem (jak zmienię rowerek to powinno wzrosnąć) ;-) Pozdrowerek ALL CYKLOMANIACY :D 8)

PS: I tak się zastanawiałem czy mam zaznaczyć "jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce

" w sumie to jest...mój :grin: Ale byłem uczciwy i nie zaznaczyłem ;-) :P 8)

Napisano
hehe, u mnie na razie 340, a sezon dopiero przed nami :twisted: cykloza cały czas się u mnie rozwija i na pewno jest nieuleczalna ;-)

A ja myslalem ze nie ma az tak bardzo zapalonych kobiet na tym punkcie, nie liczac zawodowych kolarek, np. Maji. Ale tutaj Mika ma wiceej niz ja, niezle.

• 3 tygodnie później...
Napisano

nie, no serio, no chyba z zle ztrozumialem o czysczenie i smarowanie, to chodzi ok kazde wyjscie z rowerem ? czy o co ? bo jak tak to mam mnij punktow, jak wruce to zrobie jeszcze raz, a tym czasem i de ba bika ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja 190 to chyba najmniej... no coz..... chory nie jestem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...