KAZUMI Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 To chyba coś u Ciebie bo umnie wszystko elegandzko działa 8)
skrzynia Napisano 5 Marca 2005 Autor Napisano 5 Marca 2005 ejj, a mi nie dziala stronka... hilfe ;(((( :sad: ona tak ma, czy moj komputer cos nie teges czy mzoe jeszcze co innego? Link jest OK, spróbuj jeszcze raz
DuzyMarek Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 hyhy, dziala noo, jako tako, 247 pkt. czyli umiarkowanie. ja w ogole jestem taki umiarkowany... poza wzrostem (patrz nad avatarem, ktorego nie ma )
thomash Napisano 6 Marca 2005 Napisano 6 Marca 2005 ejj, a mi nie dziala stronka... hilfe ;(((( :sad: ona tak ma, czy moj komputer cos nie teges czy mzoe jeszcze co innego? Może napisz co nie działa bo tak nie widomo o co chodzi i jak pomóc [EDIT] To forum się sypie czy co :? Pisałem tego posta przed chwilą a widziałem tylko post który wyzej cytuję. Waszych postów nie widziałem a zostały napisane wczoraj :evil: :evil: :roll:
Mod Team bikergonia Napisano 7 Marca 2005 Mod Team Napisano 7 Marca 2005 Jestem w wielkim szoku! Mam cykloze rozwinieta w pelni- zebralam 293pkt. Powidzcie czy dla kobiety to dobry wynik? :sad:
skrzynia Napisano 7 Marca 2005 Autor Napisano 7 Marca 2005 Jestem w wielkim szoku!Mam cykloze rozwinieta w pelni- zebralam 293pkt. Powidzcie czy dla kobiety to dobry wynik? :sad: :-o Chyba nawet bardzo .. :wink: To już jest uzależnienie :lol: :wink:
Mod Team bikergonia Napisano 7 Marca 2005 Mod Team Napisano 7 Marca 2005 I to jest nie do wyleczenia. No coz. Fajowo.
Gość BikerFG Napisano 8 Marca 2005 Napisano 8 Marca 2005 I to jest nie do wyleczenia.No coz. Fajowo. no tak musisz sie z tym pogodzic
karolyfer Napisano 8 Marca 2005 Napisano 8 Marca 2005 Zrobilem test jeszcze raz z ciekawosci czy sa jakies zmiany w moje psychice :twisted: i wyszlo 228 p. co bedzie jak kupie nowa bajke :grin: P.S. W tescie nie sciemnialem cykloza u mnie nadal sie rozwija :twisted:
Mika Napisano 8 Marca 2005 Napisano 8 Marca 2005 hehe, u mnie na razie 340, a sezon dopiero przed nami :twisted: cykloza cały czas się u mnie rozwija i na pewno jest nieuleczalna ;-)
fryta Napisano 9 Marca 2005 Napisano 9 Marca 2005 jurasek i xc bike a kwadraciki zaznaczaliście pojedynczo? Kumpel tak zrobił i mu także wyszło około 200 a to maniak, jak go z Sosem naprostowaliśmy to walnął 394!!!
Arni_King Napisano 9 Marca 2005 Napisano 9 Marca 2005 Kurde przez Was wszystkich musiałem się oderwać od mojego ulubionego zajęcia, którym jest siedzenie w częściach rowerowych ;-) i zrobiłem sobie ten test. Wyszło, że jestem w ciąży :eek: ...yyyy sorki, to nie ten test ;-) Wynik 230 (to jest ten test ;-)) hmmm i to tylko dlatego, że wolałbym mieć miliard dolarów i zainwestować go w import części rowerowych :eek: A tak przy okazji to i tak dobrze, że przy moim trybie życia tyle wycisnąłem (jak zmienię rowerek to powinno wzrosnąć) ;-) Pozdrowerek ALL CYKLOMANIACY 8) PS: I tak się zastanawiałem czy mam zaznaczyć "jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce " w sumie to jest...mój :grin: Ale byłem uczciwy i nie zaznaczyłem ;-) 8)
Marc1n Napisano 10 Marca 2005 Napisano 10 Marca 2005 hehe, u mnie na razie 340, a sezon dopiero przed nami :twisted: cykloza cały czas się u mnie rozwija i na pewno jest nieuleczalna ;-) A ja myslalem ze nie ma az tak bardzo zapalonych kobiet na tym punkcie, nie liczac zawodowych kolarek, np. Maji. Ale tutaj Mika ma wiceej niz ja, niezle.
Radoslav Napisano 27 Marca 2005 Napisano 27 Marca 2005 215... liczyłem na wiecej :-? ale jak by tam było pytanie ile godzin spedzam na rowerze to bym miał dużo wiecej :twisted:
DaRochee Napisano 27 Marca 2005 Napisano 27 Marca 2005 Gdyby było wiecej innych pytan to bym miał jeszcze więcej punktów :grin:
Bizon Napisano 30 Marca 2005 Napisano 30 Marca 2005 Jeleń nie sciemniaj pewno tą 4 z przodu to se dołożyłeś ;)
jelen Napisano 2 Kwietnia 2005 Napisano 2 Kwietnia 2005 nie, no serio, no chyba z zle ztrozumialem o czysczenie i smarowanie, to chodzi ok kazde wyjscie z rowerem ? czy o co ? bo jak tak to mam mnij punktow, jak wruce to zrobie jeszcze raz, a tym czasem i de ba bika
jelen Napisano 2 Kwietnia 2005 Napisano 2 Kwietnia 2005 ni no panie Bizon serce me uraziłeś , jeszcze kilka takich obelg i nie przyjmę we władanie kony od Mości Pana !
Gość thomas Napisano 15 Kwietnia 2005 Napisano 15 Kwietnia 2005 ja 190 to chyba najmniej... no coz..... chory nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.