Skocz do zawartości

[Mocowanie lampki] Mactronic Walle

krism4a1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

A ja znowu mam problem bo mam dwie lampki z wyłamanymi tymi zaczepami i nie mam jak włożyć lampki do mocowania

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Napisano

Jedna i tak ma walniętą elektronike nieużywana żre baterie że codziennie prawie aku  pada,  ale jeszcze przerobię je sobie jakoś albo rozwierce 

Napisano

Beka, identycznie mi padł walle, żarł baterie nieużywany.

Do tego miałem połamaną obudowę, urwała mi się kiedyś czerwona część, więc w domu lutownicą zgrzałem całość z obudową. Do tego nie miałem paragonu, bo dostałem ją na prezent, uzywałem ją prawie dwa lata.

Napisałem do mactronica na facebooku i mi przysłali nówkę. Na potwierdzenie mogę wrzucić mój post z fejsa sprzed 2 lat :D

Napisano

Aż się ździwiłem czytajac :D

Moja walle będzie miała w wakacje 5 lat. Oprócz tego ,że śrubka w uchwycie przyrdzewiala i straciła gwint na wkrętak, przez co nie można zmienić kąta nachylenia(w ht mi to juz nie przeszkadza, koszt 5zl na zmiane uchwytu), to po za tym super lampka.

Mycie karcherem,mycie w jeziorze,wymiana bateri raz na rok. Nic się nie połamała,nie odpadło. Lampka wygląda i działa jak nowa.... Pozdrawiam.

Napisano
  W dniu 5.05.2017 o 07:57, cervandes napisał:

92773543707919034934.jpg

A gdzie pisane było do nich na FB  czy gdzieś indziej ? 

Na FB odczytana jest moja wiadomość ale brak odpowiedzi... czy moje uszkodzone części można jakoś dokupić...

Napisano

Co do moich lampek dostałem w odpowiedzi na messengerze przekierowanie na emaila do osoby zajmującej się sprzedażą internetową zdaje się i dostałem propozycje:

- nowej obudowy do jednej z lampek,

- a co do drugiej z uszkodzoną elektroniką i obudową to zaproponowano mi całą lampkę z magazynu Zwroty (może nosić małe ślady używania lub mieć uszkodzone pudełko)

całość za 34 brutto + 6zł wys.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.