Rafuu_g Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 Cześć, jestem tu nowy i jeżeli w moim poście będzie coś nie tak jak trzeba to proszę wyrozumiałość i korektę. A więc poszukuje dobrego roweru typu CROSS w cenie od 1000 do 1500 zł. Jeżdżę od niedawna, rekreacyjnie, jednak w tym sezonie myślę troszkę bardziej się ruszyć. Wzrost 180, waga 75. Potrzebuje jakiś porad bo jestem zielony w tym temacie. Dziękuje i pozdrawiam
Pablo59 Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 Mniej pisać , więcej czytać - milion wątków jak twój już tu jest ...
Endrju911 Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 W tym budżecie bezkonkurencyjne są Kands Meastro albo Lazaro V3. Oba mają praktycznie identyczny osprzęt, Kandsa można kupić za nieco poniżej 1450zł, ciut taniej niż Lazaro, które są od 1474zł. Jeszcze jest Spartacus 4.0 w cenie podobnej do Lazaro i osprzęt taki jak 2 modele powyżej. Reasumując którego byś nie wybrał to będzie dobry rower. Więc zobacz sobie który Ci się najbardziej podoba. Rozmiar 19''
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.