Skocz do zawartości

[Legnica] Ktoś na wspólne wypady, jesień/zima/cały rok

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam chętnym osób do wypadów rowerowych, najlepiej jakby ktoś znał parę fajnych tras, bo sam nie jeździłem jeszcze za dużo w Legnicy. Nie ważny rower, amator, czy zawodowiec. Ważne, żeby zrobić parę kilometrów z kimś, a nie samemu.

Można odpisać w temacie, lub napisać na mail: jacohface@gmail.com - cały czas odpisuje z telefonu.

Następne 2 tygodnie prawdopodobnie będę miał wolne i z chęcią bym wyjeździł się, póki jeszcze jest jest ciepło i nie pada.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Przejeździłem najwięcej samemu, a teraz wróciłem na stałą trasę Legnica-Lubin.

W każdy weekend wpadam do Lasku Złotoryjskiego na 1-2 godziny z bratem na spokojne jeżdżenie. 

Jeżeli jest tutaj ktoś, kto chce pojeździć amatorsko, to zapraszam, bo sam dopiero zaczynam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Będę w Legnicy 1 i 2 maja. Jest ktos chetny na wspolne krecenie, lub wypad do Świeradowa na single?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Przejeździłem najwięcej samemu, a teraz wróciłem na stałą trasę Legnica-Lubin.

W każdy weekend wpadam do Lasku Złotoryjskiego na 1-2 godziny z bratem na spokojne jeżdżenie. 

Jeżeli jest tutaj ktoś, kto chce pojeździć amatorsko, to zapraszam, bo sam dopiero zaczynam.

Jakby co to jestem chętny tel. 662504930

• 4 tygodnie później...
Napisano

@Siodemek jeżeli jutro pojadę do Lubina rowerem, to około 19:30 powinienem być w Legnicy i można coś pokręcić jeszcze, ale góra 30-35km, bo wątpię, żebym dał radę więcej.

W razie czego dzwonić po prostu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...