Myszator Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Wariaty : ) rowerowe. Jest mały problem... Interesuje mnie właśnie ta rama, w kolorze czarnym. : ) Na allegro jest teraz nawet do kupienia. Ale nie o to chodzi : ) Chodzi o to, że...Rama fajna, tylko te nieszczęsne napisiory o_O w kolorze żółtym. Mondraker nie ma malowania napisów na czarno. Tutaj zapodam przykład... Dartmoor Primal 27.5 2016 : )
Myszator Napisano 28 Lipca 2016 Autor Napisano 28 Lipca 2016 O co chodzi? Jakieś pytanie? Problem? Problem jest taki, że nie czaisz tematu. Napiszę inaczej...specjalnie dla Ciebie : ) Czy w Ramie Mondraker Vantage R 27.5 2016 kolor czarny !!! występują również czarne napisy. Dzisiaj się zainteresowałem tą ramą, bo chciałbym sobie złożyć rower na tej ramie, dlatego się zarejestrowałem na forum rowerowym : ) Tylko nie nabazgrol tak...Marcin : ) Kup sobie ramę w kolorze czarnym, a napisy potem zamalujesz sprayem matowym : ) : )
Marcin9 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Po pierwsze przeczytaj regulamin A po drugie zamaluj sobie sprayem A tak na serio Pokaż mi w którym miejscu piszesz że szukasz ramy z innym kolorem napisów... Napisałeś tylko że ci takie nie psują.. Ta rama wysypuje tylko w takim malowaniu więc albo przekonaj się do takiego malowania albo szukaj innej ramy.
Root Admin Mieciu Napisano 29 Lipca 2016 Root Admin Napisano 29 Lipca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.