Skocz do zawartości

[1800-2000] Cross z ramą 17 cali

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, od jakiegoś czasu szukam roweru dla siebie. Jeżdżę głównie w mieście po ścieżkach rowerowych(80%) i lesie(20%), trasy około 30-50 km chociaż na nowy rowerze chciałbym pojeździć też jakieś dłuższe powiedzmy około 100 km. Z tego co przeczytałem do takiej jazdy odpowiedni będzie cross. Mam 172 cm wzrostu, długości nogi nie mierzyłem ale raczej nie mam wybitnie długich nóg, więc rama chyba tylko 17 cali wchodzi w grę. Wypatrzyłem sobie coś takiego:

http://allegro.pl/2016-eries-cross-dysk-alivio-blokada-27-biegow-i6115664332.html

Patrzyłem jeszcze na Lazaro Elitary v3, jednak Eries przekonuje mnie blokadą amorka w kierownicy (chociaż amor chyba trochę słabszy niż w Lazaro?) i żelowym siodłem które chyba będzie wygodniejsze, ale tu mogę się mylić. Reszta chyba jest podobna.

na razie przeglądałem tylko Allegro bo dobrych sklepów z rowerami za bardzo nie znam. Wziąć tego Eriesa czy jednak znajdzie się coś lepszego w tym budżecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...