Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No witam :) moze i jestem z okolic Katosow ale beskidy sa mi bardzo bliskie szczegulnie okolice Zywca :D Shad (mam juz detke dla ciebie przygotowana :P ) moze masz smaka smignac na szyndzielnie, klimczok,szczyrk i na Zywiec potem w PKP i na chate ( moze ktos jeszcze smignie jak chetni sa ) ja lece w srode albo w pitek ( sobota tez mi pasuje) ale zawsze sie idzie dogadac :twisted: czas jakis teren zaliczyc przed maratonem jurajskim :P

Pozdro

Napisano

No witaaaaaaamy :D

Wlasnie sobie przypomnialem ze wziales jednak ta poklejona detke xD

Co do smigania to tydzien mi odpada, bo mam zapieprz w budzie, ze ledwo zyje... Sobota? Jeszcze nie wiem, ale mozliwe :)

Jakby cos to jeszcze napisze, a moze tez reszta by sie wziela z nami?

Pozostajemy w kontakcie Forumowym,

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja bym się bardzo chętnie przejechał ale tydzień zawalony i sobota prawdopodobnie też , chyba że wcześnie rano.

Napisano

problem w tym drogi Shadzie że końcem roku ludzie się uczą przez co rezygnują z komputera na rzecz roweru, a i tak maja na niego mało czasu... :(

ale jeszcze 10 dni tego złego :D

a takie prywatne ot....... czym tty masz skarbie taką zawaloną sobotę ? :D

Napisano

Co do rycia w szkole- ostatni najciezszy tydzien za mna, teraz pon-sr wycieczka, pozniej wolne do konca tyg, a od nastepnego... Jakby tu powiedziec... Szkola to mniejsza lub wieksza formalnosc :(

Napisano

To ja też się piszę na wspólny wypad, pod warunkiem że trasa nie zbyt kamienista bo obie ręce świeżo z gipsu wyjęte mam:/ (na żar już więcej drogą nie jadę) Jak termin początkiem lipca to chętnie poznam ziomali z rejonu Podbeskidzia! Pozdrawiam.

Napisano

No to ja na poczatek bry powiem :P

Poczatek lipca... znajac nas, jesli zaczniemy cos teraz planowac to akurat bedzie na poczatek lipca :D

Serdecznie zapraszam!

Napisano

tak mi przyszlo do glowy.. fajnie by bylo umowic sie na jakiejs optymalnej dla wszystkich gorze. bo generalnie kazdy jezdzi swoim tempem.... a fajnie tak "spotkac sie na szczycie" i moznaby pozniej zjechac gdzies jakimi grzbietami....

co wy na to?

Napisano

Proponuję pierwszy tydzień sierpnia, z tego co widzę pewnie większość z was zaczyna wakacje więc nie powinno być problemu z ustawką. Ja chętnie pojechałbym na Klimczok, z tym że chciałbym spotkać się gdzieś w BB bo nie bardzo znam teren. Są zainteresowani na taką traskę? Pozdrówki.

Napisano

Mapy firmy Compass sa jednymi z najlepszych jak nie najlepsze na rynku :wink:

Szczegółowe dokładne szlaki piesze i rowerowe, różnice wzniesień itp

Polecam ;)

Napisano

Kolega ktory zajmuje sie marszami na orientacje i chodzi ogromne ilosci km po górach tez mi polecil compassa, szkoda tylko ze nie maja laminowanych :/.

Napisano

Na mapach sie snrednio znam, ale powiem cos innego ;)

Trochu wstyd za rowerowo bielska brac, ze chyba tylko ja przegladam to forum i staram sie cos pisac :/

W zwiazku z tym nie wiem co i jak z ewentualnyym spotkaniem :/

Napisano

co do spotkania to jak na razie nie było czasu za bardzo...szkoła i takie tam;] myśle ze teraz początkiem wakacji można coś zorganizować.

Napisano

Przysiaglbym, ze widzialem gdzies ghosty, ale glowy sobie uciac nie dam... Podejrzewam, ze w Twomarku, ale moge sie mylic <_<

A co do spotkania, to rozumiem ze nie bylo czasu, sam go nie mialem... ale zeby w temacie nie odpowiedziec :P

Profanum normalnie :)

Chetnie na poczatku wakacji bym sie ruszyl z domu, bardzo chetnie :)

Powiedzmy pojechac gdzies do Szczyrku czy innych takich :D

Jeszcze tu wroce, coby nie bylo :P

Napisano

To ja sie pisze - pierwszy tydzień sierpnia, najlepiej coś w srodku tygodnia albo pod koniec :)

aga - moze na szyndzielni? i potem klimczok, kozia, błonia i bielsko ;) tylko glupio tak troche, umówimy się na godzine konkretną na szyndzielnii i po drodze się bedziemy mijac... Moze na debowcu wczesniej? :)

mjack - spoko, jak sie uda spotkanie to mozesz jechac ze mna z centrum bielska ;)

Napisano

Wrocilem :)

Co do sierpnia, to 5 jade i nie ma mnie 2 tyg. Wiec jak cos to planowac tak, zebym zdazyl ;)

Nie wiem, moze pojade z Wami Tanner, moze nie- zalezy czy bede jechal "na rekord" ;)

Co do reszty- mozna zrobic przegonienie po gorach, jesli tak ma byc to ja lece robic z rowerem i jezdzic, po badne :)

Napisano

Widzę że jest jakiś odzew, cieszę się. Proponuję wyjazd w pierwszym tygodniu lipca, trzeba będzie tylko jakoś tak ze dwa dni wcześniej ustalić kiedy jedziemy i gdzie się spotykamy. Pozdrawiam.

Napisano

Witam!

Wybieram się do was (do międzybrodzia bialskiego) w wakacje - dokładnie przyjeżdżam 8 lipca i zostaję do 20 lipca. Fajnie byłoby pojeździć z kimś, bo w kupie raźniej :) i nie znam okolicy :P więc jeśli ktoś miałby ochotę na porowerowanie ze mną w tym terminie to piszcie na gg - 7614274 (wtedy podam numer kom. i będzie można się dogadać jak dojadę :) - domki letniskowe, więc brak internetu)

Edit: aaa i jeszcze takie jedno pytanie ;) Macie tam gdzieś w okolicy jakiś dobrze zaopatrzony sklep rowerowy? Pytam po to żeby w razie czego wymienić części (odpukać :P )

Napisano
Shadow265, jakie nami, jakie reszty? przeciez mowa tu o jednym, wspolnym wyjezdzie...

Mowiles o wyjezdzie z BB z Toba do mjack'a- wiec mowie czy nie wiem czy sie z Wami zabiore, czy sotkamy sie na Szyndzi :)

Rudd - tak perfekcyjnie nie znam okolic Miedzybrodzia, ale wiem ze w samym Bielsku-Białej jest dosc duzo dobrych sklepow :)

Napisano

również jestem dumnym przedstawicielem bielskich bikerów. z domu na kozią i dębowiec mam pół godzinki jak nie troche mniej ;].

Napisano

Więcej konkretów, proponuje zgadać się na Dębowcu i jechać na szyndzielnie i klimczok. najlepiej początkiem lipca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...