rene Napisano 14 Maja 2016 Napisano 14 Maja 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Chcę zakupić rower jeszcze przed wakacjami, ze względu na to, że jeżdżę praktycznie tylko po drogach asfaltowych - tylko czasami po jakiś ścieżkach w lecie - to przymierzam się do zakupu roweru crossowego w cenie max 1200-1300 zł. Znalazłam rower Cone za 1139 zł z przyzwoitym osprzętem, ale w ogóle nie kojarzę tej marki. Czy jest może ktoś kto miał bezpośrednią/pośrednią styczność z firmą Cone? Praktycznie nie ma opinii na temat tych rowerów.http://allegro.pl/rower-cone-cross-2-0-28-rama-alu-damka-17-i6171538272.htmlRower prezentuje się bardzo fajnie, ale wygląda "mało crossowo", dość masywnie sądzicie, że w tej cenie znajdzie się coś lepszego? mój wzrost: 164 cm długość nogi: 62 cm Tygodniowo przejeżdżam max 150-200 km
Pablo59 Napisano 14 Maja 2016 Napisano 14 Maja 2016 Od niedawna na naszym rynku - stąd też dość ciekawe ceny "na wejście" . Alternatywa za te pieniądze to lazaro integral v2. Widać jak stopniowo rozszerzają ofertę - stąd też brak opinii póki co ... bo pierwsze modele na wolnobiegach szału nie robiły, dopiero wersje wyposażeniowe 2.0 są atrakcyjne. Zadzwoń , spytaj i daj znać jakie wrażenia P.s. dobrze się zmierzyłaś ? bo jakieś niestandardowe proporcje ...
rene Napisano 14 Maja 2016 Autor Napisano 14 Maja 2016 haha rzeczywiście miało być 71 cm, aż tak krótkich nóg nie mam xDten lazaro wygląda chyba lżej, ale widzę, że tylna przerzutka klasę niżej
porosty Napisano 25 Maja 2016 Napisano 25 Maja 2016 Ale jaja... Szkoda, że miesiąc temu takiej konfiguracji nie znalazłem. Teoretycznie konfiguracja super!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.