Gargamell Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam, Mam stara szosę raleight brazil po renowacji, niestety koła już wymagają wymiany. Zastanawiałem się nad wymiana samych obręczy ale piasty i szprychy tez lada chwila bedą potrzebowały wymiany, dlatego mam nastepujące pytanie. Rower ma osprzęt Shimano 300ex - z tylu jest kaseta 7 rzędowa pracująca z tym sprzetem, chciałbym wymienić całe koło ale średnio mogę znaleźć przyzwoite kolo na kasetę 7 rz. (są same ciężkie starsy z Allegro) a jak już maja kasete 7 rz to w nich sa inne rozmiary zembatek. Pytanie brzmi jakie koło byście doradzili, lub czy można kupić same koło na tył i wstawić całą stara kasetę, tak aby wszystko działało jak trzeba. Oczywiście chodzi o koło 28" Może to banalne pytanie, ale nie znam na nie odpowiedzi, wiec proszę o pomoc. Pozdrawiam
Gargamell Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Napisano 13 Kwietnia 2016 Dziękuje za tak liczna pomoc szczegolnie we wrzucaniu moich tematów do śmietnika. Pocałujcie mnie w d....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.