Kacama93 Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam. Jestem tu nowy, więc nie wiem czy dobrze trafiłem, jeśli nie to proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniej kategorii Mam problem z doborem roweru i mam nadzieje że będziecie w stanie mi pomoc Chce kupić rower który będzie mi służył do dojazdów do pracy a także rekreacyjnie raz na jakiś czas wypady poza miasto drogą asfaltową, więc wydaje mi się ze cross będzie najodpowiedniejszy Chciałbym żeby opony były większe niż 26 cali. Dodam że mam 182 cm wzrostu. Cena jaką moge dać to maksymalnie 1200 zł Zastanawiałem się nad lazaro integral v2Romet orkan 3.0 i dużo innych ale wole nie spamować a usłyszeć propozycje od was
Kacama93 Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Napisano 11 Kwietnia 2016 Ktoś pomoże? jak za mało danych, to odpowiem na wszelkie pytania...
Pablo59 Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 tylko w tym miesiącu z 5 takich wątków już było więcej czytać mniej pisać ...
grande1970 Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 może byc jeszcze spartacus, kands patrz na osprzęt - alivio to minimum reszta wg uznania
Kacama93 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Napisano 12 Kwietnia 2016 Własnie nie bardzo znam się na sprzęcie, to na co zwracałem uwagę to tylko ilość przerzutek i opony Nie wiem który sprzęt jest lepszy, dlatego zwracam się tutaj z pytaniem.. tez brałem pod uwage spartacusa i kandsa.. i nie wiem którego wybrac.. czy tego lazaro // rometa którego wymieniłem wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.