Skocz do zawartości

[pogadajmy] Jakie macie hobby poza rowerem?

99Lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Spinning (wedkarski:-)), fotografia i praca w skórze - robię paski do zegarków:-)

Np. ostatnie:

zb270_DSC_3130m.jpg 

bq557_DSC_3132m.jpg 

qg165_DSC_3134m.jpg 

zh886_DSC_3138m.jpg 

do195_DSC_3141m.jpg 

i dla siebie bo z 24 na 20mm trzeba zjechać dla oryginalnej klamry:

yn775_DSC_3146m.jpg 

Napisano

Właśnie w związku ze zwiekszającą się liczbą noży, jestem na etapie wyboru osełki. Taka ostrzałka nadaje się chyba tylko do szybkiego podostrzania noży kuchennych?

Dlaczego nie chciałeś kamieni wodnych, ewentualnie diamentów?

Gość bujakap
Napisano

Witam.

Informatyka, fotografia.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Strzelectwo z karabinów pneumatycznych do 17J, czyli nie wymagających pozwolenia i dozwolonych do użytku poza strzelnicami koncesjonowanymi.

Dyscyplina sportu HFT (do wyboru jest jeszcze FT)

Jakby ktoś chciał poczytać więcej to tutaj znajdziecie mnóstwo informacji relacji:

http://www.pfta.pl/index.php/ospstpfta/opfta/strzelectwo-terenowe

Relacja z Mistrzostw Europy, które przygotowaliśmy w Łodzi  we wrześniu zeszłego roku (ja to ten w jasnobrązowym garniturze i niebieskiej koszuli ;-)  - jako organizator nie startowałem tym razem):

A tu relacja Anglików o nas:

• 3 miesiące temu...
Napisano

Hmm moim hobby poza rowerem to: polska motoryzacja w szczególności FSO i oświetlenie, mam nawet kolekcję żarówek. Jakby ktpś miał jakieś pytania dot oświetlenia to chętnie odpowiem, a i zapomniałbym jeszcze interesuję się kolejnictwem ale jakoś tak ostatnio trochę mniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...