Skocz do zawartości

[Czujnik Kadencji] Do endomondo android.

Jeremiach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Posiadam HTC ONE m8.

Poszukuje czujnika kadencji pod endomondo.

Jedyne co znalazłem to w DECATHLONIE z ANT+, ale jest już nie dostępny.

Co do pulsometru to sprawdzałem w Decathlonie i opaska w technologi SMART działała, próbowałem też z ANT+ ta nie działała. Teraz pytanie czy opaska miała słabą baterie bo czytałem tutaj na forum 

że tak było, czy mój telefon nie ma ANT+

PS Telefon na fabrycznym oprogramowaniu. Bez rootowania itp.

Napisano

Na telefonie mozesz sprawdzic w Endo czy masz opcje do wlaczenia czujnkow ANT+ Endo->Ustawienia->Ustawienia Akcesoriow -> i tu na liscie Czujniki Ant+.

Jesli w to klikniesz a telefon ma wbudowanego ANT+ to masz guzik Uaktywnij czujniki, liste zapamietanych urzadzen.

Jesli telefon ine wspiera ANT+ to po wybraniu jak wyzej masz info "Wydaje się ze ten telefon nie wpiera sprzetu ANT+ ale sprobuj z ANT USB"

Napisano

Ja używam czujnik Panobike z iPhonem po Bluetooth Smart. Powinien działać z Androidem skoro opaska działała. Moim zdaniem czujnik Topeak jest przemyślany i dobrze działa. Polecam.

Napisano

Na telefonie mozesz sprawdzic w Endo czy masz opcje do wlaczenia czujnkow ANT+ Endo->Ustawienia->Ustawienia Akcesoriow -> i tu na liscie Czujniki Ant+.

Jesli w to klikniesz a telefon ma wbudowanego ANT+ to masz guzik Uaktywnij czujniki, liste zapamietanych urzadzen.

Jesli telefon ine wspiera ANT+ to po wybraniu jak wyzej masz info "Wydaje się ze ten telefon nie wpiera sprzetu ANT+ ale sprobuj z ANT USB"

W ustawieniach akcesoriów mam ANT+, czyli pewnie działa.

Ja używam czujnik Panobike z iPhonem po Bluetooth Smart. Powinien działać z Androidem skoro opaska działała. Moim zdaniem czujnik Topeak jest przemyślany i dobrze działa. Polecam.

Można wiedzieć w jakiej cenie??

Znalazłem ten sklep, ale pierwszy raz na oczy go widzę.

http://www.bikeman.pl/produkty,2?search=panobike
Napisano

W ustawieniach akcesoriów mam ANT+, czyli pewnie działa.

No nastepny krok czyli proba aktywowania czujnikow da odpowiedz na to pytanie. Bo wtedy pojawi sie to co podalem wyzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...