Skocz do zawartości

[decathlon] Aktualne promocje rowerowe w Decathlonie

MikeSkywalker

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Rękawiczki polarowe zimowe (tylko niebieskie) w promo http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-300-dugie-zimowe-id_8343099.html

RĘKAWICZKI NA ROWER 300 DŁUGIE ZIMOWE POLAROWE NIEBIESKIE B'TWIN B'TWIN

Bardzo ciepłe rękawiczki rowerowe (szosowy, MTB, miejski), dzięki wiatroszczelnemu polarowi. Dyskretny design zapewnia wszechstronność użytkowania, także na piesze wędrówki lub do biegania.

Napisano

Kupiłem te rękawiczki, szalik typu komin i okulary bezbarwne do jazdy w nocy. 40 zł za 3 produkty i wysyłka gratis. Zobaczę jak jakość.

Jak na razie mam z decathlonu kurtkę przeciwdeszczową (fajna) i spodnie długie kolarskie (kiepskie).

Napisano

Za 40 pln chyba nie ma co oczekiwać niewiadomo czego.

A tak btw, ktoś ogarnia bony lojalnościowe? Otrzymałem bon 25.10 ważny od 26.10 - chcę sprawdzić kod 26.10 a na stronie info że ważny od 27.10, dziś to samo, ktoś wie ocb?

Napisano

L są jeszcze dostępne na stronie, ja zamówiłem XL.

Tak zrobiłem bo za 10 to za wile nie nazamawiam. Myślałem jeszcze o tych spodniach z odpinanymi nogawkami za 30zł, ale zielony odstrasza ;)

Napisano

Ktoś dostał rękawiczki? Ja właśnie dostałem maila, że towar nie przyjechał z magazynu i mogę wybrać coś innego w tej cenie. 

Do mnie doszły :)

Napisano

Kupiłem te rękawiczki, szalik typu komin i okulary bezbarwne do jazdy w nocy. 40 zł za 3 produkty i wysyłka gratis. Zobaczę jak jakość.

Jak na razie mam z decathlonu kurtkę przeciwdeszczową (fajna) i spodnie długie kolarskie (kiepskie).

I jak te okulary? Bo o tych mowa?

Ktoś dostał rękawiczki? Ja właśnie dostałem maila, że towar nie przyjechał z magazynu i mogę wybrać coś innego w tej cenie. 

Ja dostałem, za 10pln nie było nad czym się zastanawiać. Testowałem wczoraj: 64km szosą, prędkości do 50kph, temp 9-10 st.C. Rękawiczki ok. Ale dzień wcześniej jeździłem wieczorem przy +2 i trochę już chłodnawo, ale raczej nie ma co narzekać za taką cenę.

Napisano

Rękawiczek nie dostałem.

Okulary mam. Wygodne, nosi się dobrze.

Szkła są duże i mają kształt dopasowany do twarzy, przez co świetnie chronią przed wpadnięciem czegoś do oka.

Przeźroczystość bardzo dobra, dobrze jeździ się w nocy w lesie.

Po bokach w miejscu gdzie szkła są wygięte do tyłu troszkę zniekształcają obraz, ale bardzo mało.

Niestety widać w nich odblaski od słońca itp. więc w dzień jedzie się trochę gorzej.

• 3 tygodnie później...
Napisano

No dobra - tylko czy mają jakieś zastosowanie na rowerze? Jak na moje to takie ciepłe gatki czy do spania w śpiworze czy chodzenia po domu/schronisku, do jazdy raczej średnie bo jako warstwa pod spodnie lepsze będą obcisłe kalesony a do jazdy jako jedyna warstwa chyba za cienkie. 

Napisano

Jak jeżdżę w dresie to kalesony pod spodem nie mają dla mnie wielkiego znaczenia. W takie pogody maratony mało kto robi. Poza tym ludzie w jeansach jeżdżą i żyją a dla mnie to tragedia. Co człowiek to inne zdanie, ubiór itd....

Nie czepiaj się już tak :)

Napisano

Przy okazji strasznie się wszystko przyczepia do tego materiału. Mam bluzy tej firmy z tego materiału i ciężko to utrzymać w czystości.

Napisano

Decathlon Targówek: plecak Camelbak przeceniony z 250 na 100, niestety modelu nie pamiętam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...