Skocz do zawartości

[decathlon] Aktualne promocje rowerowe w Decathlonie

MikeSkywalker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
Jutro i po jutrze czyli 13 i 14 lutego na wszystkie produkty z wyprzedaży dodatkowa obniżka na kasie -20% na marki decathlonu i -10% na marki zewnętrzne.

Na przykład: Rower RAFAL na kołach jeszcze 26" kosztował 4200zł . Obecnie przeceniony jest na 2800zł dodatkowo na kasie będzie -20% czyli 2240zł

Promocja obejmuje nie tylko rowery i obowiązuje tylko w sklepie w Bielsku-Białej.

Proszę szukać produktów oznaczonych czerwoną etykietą "koniec serii" bądź "wyprzedaż"

Pozdrawiam i życzę udanych zakupów :)

Napisano

Można tych rzeczy co mają być na promocji w Bielsku Białej szukać z poziomu stronki decathlon. Bo ten rower co podałeś to na stronie na przykład nie jest przeceniony.

Napisano

Można tych rzeczy co mają być na promocji w Bielsku Białej szukać z poziomu stronki decathlon. Bo ten rower co podałeś to na stronie na przykład nie jest przeceniony.

W sklepie internetowym jest model na kołach 27,5" z kolekcji 2016.

http://www.decathlon.pl/rafal-700-275-id_8338359.html

W sklepie stacjonarnym w Bielsku jest model na kołach 26" (M) 165-175 cm

Niektóre produkty z wyprzedaży są w sklepie internetowym a niektórych nie ma, w sumie to większości z nich nie ma ponieważ jest to stock starej kolekcji.

Są też inne rowerki np:

Rockrider 500 - 899zł  (100zł taniej) w kolorach niebieski szary i pomaranczowy

http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html

Rockrider 520 - 1499zł (tak jak w necie)

http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-520-id_8293188.html

Także rowery uniwersalne w cenie 899zł

Są też kolarki (letnie) wysokiej klasy ale w rozmiarach S i XL i pełno innych rzeczy.

Uwagę może też przykuć Alur 700 w rozmiarze L za 2499zł (powystawowy ale w dobrym stanie.)

Ceny które podałem wyżej zostaną dodatkowo obniżone na kasach o kolejne 20%.

ALur już nieaktualny.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

kupiłem kurtkę zimową w deca w Piasecznie: https://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-520-mska-id_8343082.html

Przeceniona w sklepie stacjonarnym na 220 zł. W Piasecznie była w czwartek pełna rozmiarówka, w piątek szwagier kupował w Katowicach i też jest wybór. Kurtka jest bardzo dobrej jakości, znakomicie uszyta, dobrze trzyma ciepło i odprowadza pot. Jeździłem w niej intensywnie w piątek przez 2 godziny w temp. ok 3 stopni i silnym wietrze - bardzo dobrze się spisała.

pozdr

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Wziął bym, ale te ich tabele rozmiarów bardzo ogolnikowe

Ja zaryzykowałem. Zawsze można zwrócić w paczkomacie.

Wysłane z Tapatalka

Napisano

Dopasowana nie znaczy tak ciasna żeby jaja do gardła podchodziły ;) A tu już że względu na dobrą cenę ktoś „ma nadzieję, że się wciśnie ” - nie o to chodzi przecież.

Napisano

Skoro noszę L to przecież jest opcja, że akurat ta M będzie ok, przecież ta rozmiarówka jest tak z*ebana w deca, że jak nie przymierzysz to się nie przekonasz.

Napisano

Chodzi raczej o sytuację, kiedy ktoś mieści się na granicy dwóch rozmiarów. Ja zwykle biorę M, ale np. odzież z Lidla w tym rozmiarze jest zwykle na mnie za duża.

W przypadku tych spodenek mają akurat tylko "mój" rozmiar, więc mogę zamówić i ewentualnie zwrócić, gdyby były na mnie za małe/duże.

Myślę, że inni też są zdrowi psychicznie i komuś mającemu 2 metry wzrostu i 120 kilogramów wagi nie przyjdzie do głowy zamówienie rozmiaru M :icon_cool:

p.s. A jak będą za ciasne, to te jaja raczej nogawką wyjdą, a nie będą do gardła podchodziły :icon_wink:

Napisano

Dzięki, zamówione. Tutaj nie ma ryzyka. Rozmiar nie pasuje lub coś się nie podoba - oddajesz w najbliższym sklepie bez żadnego problemu. Zresztą, przy tej cenie można jeszcze spróbować zarobić sprzedając na allegro z niewielkim zyskiem ;-)

Napisano

Ja przy 178cm i 67-68kg większość ciuchów rowerowych mam w rozmiarze M i spodenki w tym samym rozmiarze z serii 520 są mocno obcisłe. Na początku były wręcz ciasne, ale po praniu było już lepiej. Mimo to maratony giga, czy 4-godzinne jazdy na szosie robię w nich bez żadnego dyskomfortu. Oczywiście te też wziąłem bo za tą kasę to jak za darmo. Wkładka jest naprawdę niezła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...