Skocz do zawartości

[Humor] Kwiatki z serwisu - zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Prawie zgadłeś :D Ostatecznie stanęło na tym ze odmówiliśmy naprawy, nie wiem co z tym truchłem zrobi, póki co wisi.

Napisano

Ten rower wyglada jakby pomiedzy przodem a tylem bylo przesuniecie czasowe...

Napisano

W miarę rozwijającego się rynku ,nie moża zacząć sprowadzać takich jako bezwypadek od pierwszego właściciela.Nikt się jeszcze tym nie zajął?

Trafiają mi na serwis "odnowione" holendry, co oznacza, że temat nieobcy ;)

Ten rower wyglada jakby pomiedzy przodem a tylem bylo przesuniecie czasowe...

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka

Napisano

jakim cudem to się nie wkręciło w szprychy?

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Takim, że wystaje na zewnątrz. Swoją drogą, śruba zamkowa do wózka, na to bym nie wpadł :)
Napisano

Tylko słowny opis bo nie zdążyłem zrobić zdjęcia, a na próbę ostrzeżenia że coś jest nie tak niestety jegomość nie zareagował...

Wjeżdżam na Jaworzynę Krynicką i kręcę się na rowerku między knajpkami na szczycie i dostrzegam starszego gościa na dość wypaśnym fullu, patrzę na wideł i widząc podkowę z tyłu myślę "co to za model Manitou..?" a tu Fox, tylko odwrócony...  :woot:

Ciekawe czy to efekt samodzielnego montażu czy jakiś orzeł w jakimś serwisie tak to potraktował... Gość zaczął za chwilę zjeżdżać w stronę schroniska, ciekawe czy nic mu się nie stało.

Napisano

Mowiliscie o amorze odwrotnie , wczoraj spotkałem takie coś.

2ZD4ov0.jpg

U mnie w okolicy jest jeszcze jeden dzieciak , który tak jeździ - tarczę ma z prawej strony.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Napisano

a w tym co takiego niezwykłego? zgubił śrubę I sobie z tym poradził ;)

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

Można sobie z czymś poradzić i poradzić dobrze. Jakby zadbał o jakiś ogranicznik na gwincie, to by było już w miarę. A tak "chciałbym odpowietrzyć bo klamki ciężko chodzą"

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Gdyby to było na ulicy czy coś to bym powiedział , ale właściciela nie było a był to dom wielorodzinny , nie znam a podobno i tak już wyrósł.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Dawano, dawno temu (zanim wymyślono V-brake) w użytku były  hamulce cantilever

Wiem, wiem :) aż tak młody nie jestem :D Sądziłem, że były one montowane za pośrednictwem "podkładki" umieszczonej w sterach. Dokładnie tak jak na tym zdjęciu:

P6269171.JPG

O mocowaniu w mostku przyznam się, że nie słyszałem.

Napisano

Różnie, mocowanie na mostku miało taką wadę, że jakakolwiek regulacja wysokości kończyła się ustawianiem hamulców od nowa. A regulacja wysokości była wtedy w modzie, szczególnie jak dzieciaki rosły...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...