Kamilos88 Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Witam! problem opisze na tę chwilę dość szybko chodzi mi o rower MTB do 2000 zł główne przeznaczenie to dojazd do pracy i z pracy oczywiście około 20 km dziennie i w weekendy jakieś dalsze trasy z czasem pewnie bardziej wyczynowe. Mam 187 cm i ważę około 86-7 kg długość nogi od wewnętrznej strony to około 84 cm (+- 1 cm). Dodaje że jeździłem przez pół roku do pracy na rowerze za 600 zł z rynku niby jakiś sprzęt shimano był ale wiadomo ze najgorszy jak to tylko jest możliwe więc pewnie każdy inny rower będzie lepszym wyborem. Mieszkam w Łodzi może polecacie jakieś sklepy z tego miasta? I oczywiście proszę starać się o rower z V-brake by dzięki temu moc dodać w lepsze części. Rower fajny by byl przygotowany do zmiany na hydrauliczne hamulce ale to i tak jak stwierdzę ze V-brake już mi nie wystarcza. Nie mam żadnych propozycji rowerowych liczę na wasze doświadczenie. Będę na bieżąco śledził ten post więc moje odpowiedzi będą szybkie. A teraz drodzy rodacy proszę was o pomoc!! z góry dziękuję :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.