Skocz do zawartości

[Napęd] Pomoc w skompletowaniu całości.

SkrillOrg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Mam na imię Tobiasz i posiadam Rockrider'a 5.1 Big rr z 2013 roku. Mam zamiar wymienić napęd, lecz jestem w tym cienki dlatego zwracam się z prośbą do Was :D

Czy ktoś byłby w stanie skompletować mi cały napęd (Bez korby i pedałów) do ceny 500, 550 zł? Mówię tutaj tez o klamkomanetkach, łańcuchu, i wszystkich pierdołach :) 

Dodam, że całość chcę zamówić i złożyć (w serwisie) sklepu Cyklotur więc prosiłbym aby cenowo i asortymentowo uwzględniać tylko ten sklep. (No chyba że w okolicach Grunwaldu w Poznaniu znalazłbym coś tańszego :D )

Z góry dzięki za pomoc dla laika :)

Napisano

Dzięki za propozycję :)

Mam kasetę ale 7 rzędową. Więc wymieniam ja tak czy siak.

Czyli zestaw ten do 500 zł bd ok? :D Dzięki wielkie za czas poświęcony, nie zarabiającemu nastolatkowi ciężko przychodzą decyzje w kwestii wydania pieniędzy, więc dzięki za ułatwienie :)

Tak do tego musiałbym kupić hamulec przedni jeszcze, v brake oczywiście. Jaki byłby najlepszy do 50 zł?

Z tego co widzę całość przystosowana jest pod przełożenia 3x9 ale zestaw kasety i łańcucha już nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...