kazafaza Napisano Niedziela o 17:40 Napisano Niedziela o 17:40 Do tego czasu dropery zostaną zastąpione przez sztyce AI identyfikujące się jako teleskopowo-bujane 🤡 Mykmyk w drodze, jednak patrząc na realną wysokość siodła jaką sobie ustawił nie wiem czy w ogóle będzie potrzebna… 1 Cytuj
Wojcio Napisano Niedziela o 18:21 Napisano Niedziela o 18:21 Odkryłem wielką przewagę rowerów analogowych nad elektrycznymi. Wycieczką na analogu można się pochwalić na forum (dziś 119km i 1100m), a wycieczkami na elektryku, to się nie chwaliłem, bo niby czym, że baterię naładowałem? Może bym się pochwalił, jakbym przejechał Darien Gap, albo Cieśninę Beringa po lodzie Po elektrycznym pobycie w górach mamy analogowy pobyt na Suwalszczyźnie i jest super. 6 3 Cytuj
chester_jds Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Skończyłem ten mały rower. Przerzutka reguluje się prawie sama, Trochę się pobabrałem w oleju, skracając przewody hamulcowe fabrycznie na większe maszyny przygotowane. Efekt końcowy jest fajny. Młody się jeszcze musi przejechać i stwierdzić, czy taki blat z przodu zostaje, czy idzie w twardsze/miększe. Tak a propos, ja na początku bardzo chciałem tę modernizację zrobić na częściach z Chin. Jakieś L-Twoo na tył, jakiś Goldix na przód, jakieś hydro w komplecie, do tego generyczny suport i łańcuch KMC. Ale jak sobie podliczyłem koszt tych wszystkich komponentów, to mi wyszło tyle samo, co za te shimanowskie części. A nie jestem pewien, czy L-Twoo ma sprzęgło, bo chyba ta 11-rzędowa prosta nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi