Skocz do zawartości

[sklep] Decathlon - odzież i akcesoria sportowe

MikeSkywalker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2,50 zł za parę, także nawet gdyby jakość nie była zadowalająca nie ma co wybrzydzać. Ogólnie to nie każda promocja jest widoczna, trzeba dodawać produkty do koszyka i sprawdzać cenę. Np. przy 3 sztukach i więcej tego samego koloru cena już nie jest tak atrakcyjna. Znaleźliście może coś jeszcze ciekawego oprócz wymienianych dwóch plecaków na poprzednich stronach?

Napisano

Skoro już o skarpetach mowa - na pewno są warte więcej niż te niecałe 3/4 złote :) 

Nie zliczę ile par już zamówiłem i gdyby nie krzykliwe kolory wziąłbym nieco więcej ale tylko białe z czerwonym paskiem są w miarę neutralne i można w nich pójść do pracy, reszta na rower. 

Jeśli chodzi o użytkowanie: na razie sprawdziłem jeżdżąc na krótkich odcinkach ale przy dość wysokich temperaturach i wrażenia są następujące: skarpetki są wygodne, noga się nie poci, nie są krótkimi stopkami tylko powiedzmy średniej długości skarpetkami. Są dość cienkie także na dłuższych dystansach może być gorzej (albo po prostu ja przyzwyczaiłem się do nieco grubszych skarpetek) ale śmiało mogę je polecić  :thumbsup:

Napisano

@djjaca

dodaj każdego koloru po dwie pary, wychodzi 20 zł za 8 par skarpet (biało-czarno-czerwone, niebieskie, zielone, żółte). Wysyłka gratis.

Napisano

No, w końcu się udało dorwać te skarpetki, zawsze za późno próbowałem ;) 2x4 pary białe i niebieskie, inne kolory średnio mi leżały ;) a 32zl za 8 par to i tak rewelacyjna cena :)

• Mod Team
Napisano

No to teraz pół Polski będzie latać w skarpetach z Deca. :D

Trochę tak jak w Kitaju - jak już robią model kurtki, to od razu 1 000 000 000. :teehee:

Napisano

No, w końcu się udało dorwać te skarpetki, zawsze za późno próbowałem ;) 2x4 pary białe i niebieskie, inne kolory średnio mi leżały ;) a 32zl za 8 par to i tak rewelacyjna cena :)

To coś przepłaciłeś , powinieneś zapłacić 20zł

Napisano

Dzięki, też już zamówiłem skarpety. Trochę offtopowo, ale w niezłej cenie też dętki (Michelin Ultralight po 20 zł) i opony do szosy (np. Michelin Pro 3 Race po 68 zł za sztukę).

Napisano

Koszulka 84,99 zł zamiast 169,89 zł Koszulka krótki rękaw na rower męska 520 CZARNO-NIEBIESKA B'TWIN - Wyposażenie...

Tylko czy rzeczywiście wcześniej było to 169,89zł jeśli chodzi o koszulkę ?

Napisano

Spodenki seria 700,po 3.5 miesiącach zaczęło puszczać obszycie wokół  wkładki, ok 2cm. Ktoś miał podobny problem?  Jak to wygląda w perspektywie czasu?  Reklamacja nic mi nie da bo kupiłem na wyprzedaży za 65 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...