Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. odzież i akcesoria sportowe.

KolegaMisia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Te Crivity widzę wszystkie mają takie problemy..

Bez przesady, pewnie trafią się jakieś felerne egzemplarze ale to nie jet norma. Ja używam od ok. 3 lat bezprzewodowy licznik z Lidla i nigdy nie miałem żadnych problemów.

Napisano

jesli chodzi o okulary, to kupiłem w tamtym roku, a wczoraj dokonały swego żywota :) poprostu sie połamały a dokładniej tam gdzie jest przykrecona śrubka połamało sie i nie ma szans tego przykrecić... ale za 20 zł przejeździłem cały rok i narzekać nie moge, za ta cene sie opłacalo. Natomiast bluzy długie mam 2 ( jedna kupiona w UK, druga w PL ) do dzis w nich jezdze sa ok. Ale jest coś dziwnego :) ta z UK rozmiar XL jest troche maława ( rekawki ) natomiast ta z PL rozmiar XL jest znów za duża troche :) obie sa kupowane z tej samej oferty rowerowej :) troche dziwne bo Anglicy sa troche "więksi" niż Polacy. Ale ogólnie za ten pieniądz sie opłaca.  

Napisano

dzis kupilem te okulary z Crivita w Lidlu ale za piernika nie wiem jak wymienic te ramionka na gumke zalaczona w zestawie i jak wymienic szkla w tym okularkach??

Ktos mi pomoze?

Napisano

A ja dzisiaj będąc po bułki w Lidlu skusiłem się jeszcze dodatkowo na spodenki... :) Zobaczymy jak się będą spisywać.

Ktos mi pomoze?

A który model ramki masz? Daj zdjęcie :)

Napisano

dzis kupilem te okulary z Crivita w Lidlu ale za piernika nie wiem jak wymienic te ramionka na gumke zalaczona w zestawie i jak wymienic szkla w tym okularkach??

Ktos mi pomoze?

Jaki masz model okularów? Były chyba 3: (połączone szkła, osobne z ramką tylko u góry i osobne z ramką dookoła). W każdym pudełku była karteczka z instrukcją, wrzucam skan mojej. Te ramionka faktycznie ciężko wyjąć za pierwszym razem, musiałem położyć okulary na kancie stołu i docisnąć ten pięciokąt rysikiem do telefonu;)

post-173334-0-32776300-1436025313_thumb.jpg

Napisano

ok uporalem sie juz ;) 

ja mam te co jest jedno wielkie szklo ale bez ramki wkolo;) 

ooo u mnie takiej karteczki nie bylo :) 

moze dlatego ze wszystkie opakowania byly rozpakowane i musialem kompletowac ;) ale wszystko glanc;)

Napisano

Dwutłokową za 25 zł?

Kupiłem - szybko się pompuje - działa OK

Gwarancja jest więc wygląda wszystko calkiem całkiem

a ktoś ma tą pompkę, z obecnej akcji ?

Napisano

Jeśli ten z Deca. działa dobrze, to chyba nie ma co zwracać. Jak dla mnie bzyczek i podświetlenie to "kwiatki do kożuszka". Pytanie, czy ten alarm jest na tyle głośny, że go słychać w "plenerze", a podświetlenie nie jest tak mierne, jak w moim lidlowym liczniku...

Napisano

Obudowy tych pulsometrów się zmieniają, środki są te same. Nawet wyświetlacz ma tą samą grafikę. Ponieważ mam model sprzed 3 lat mogę powiedzieć, że alarm tętna podczas jazdy słychać wyraźnie.

Napisano

Jeśli słychać, to tym lepiej. Może to kwestia gorszego słuchu, ale bawiłem się pulsometrem Sigmy i szum wiatru, hałas opon (zwłaszcza na gorszych nawierzchniach) skutecznie zagłuszał "pierdziawkę" :-)

Napisano

mam ten zegarkowy pulsometr i byłem z niego bardzo zadowolony, głośność ostrzeżenia jest na tyle duża że człowiek  po chwili się orientuję ze to pulsometr. Myślę że jak za te pieniądze to można brać i używać

Napisano

Wie ktoś może czy gdzieś w Kielcach są jeszcze kaski w Lidlu? Byłem dzisiaj na warszawskiej i niestaty już brak. Albo ma ktoś może wiedzę czy jeszcze będą?

Napisano

Nie da się. Te pulsometry nie produkują żadnych plików wyjściowych. Ile sobie wyczytasz z wyświetlacza tyle będziesz wiedział.

Napisano

Ten pokrowiec z Netto coś wart tzn. nie pruje się, mały po złożeniu? Przydałby się na wyjazdach czy do pracy jakby miało padać.

Napisano

Kupiłem ten pokrowiec. Odradzam całkowicie. Wykonany z łatwo drącej się grubszej folii, w którym jednym miejscu jest dziurawy szew, a ten z kolei nie jest uzupełnieniony żadną gumą. Jedynie dwa brzegi folii można złączyć pod rowerem za pomocą rzepu.

Waga: 250g

Napisano

Może już ktoś polatał w tych butach spd z ostatniego rzutu (szosowe żółte i mtb niebieskie)? Jak się sprawują? Czy te szosowe byłyby kompatybilne z m-520?

Napisano

Daruj sobie chłopaku zachodu. Polukaj na OLX i wykukaj jakąś promo na używki. Łyknij sobie i ciesz się butem przez sezon lub dwa za 100zł.

Te z Lidla to szmatexy i odradzam zupełnie ich zakup nawet na pierwsze SPDy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...