Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 17

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do dziś nic szczególnego się nie działo... takie tam robocze standardy, a dziś oprócz tego wieczorkiem jeszcze 2 h na rowerach z młodymi, takie tam krążenie po mieście (choć w moim wykonaniu to chyba więcej było stójek itp. niż jazdy), kałużach, boiskach, fontannach... kilometraż się nie liczy ;) 

Napisano

• DYSTANS30.64 km

• CZAS TRWANIA1g:20m:31s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.8 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ39.4 km/h

KALORIE725 kcal

NAWODNIENIE0.50L

MIN WYSOKOŚĆ163 m

MAX WYSOKOŚĆ209 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ66 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ98 m

Napisano

W środę wspólne kręcenie z narzeczoną ~ 19 km [emoji2] Wczoraj sam swoim tempem ~37 km, a dziś przed południem ~29 km znów samotnie [emoji2] Dzień się nie konczy, może jeszcze uda mi się pojeździć oby tylko pogoda dopisala...

Ps. Dziś rano widziałem stare Volvo. Z daleka myślałem, że to odrestaurowana Warszawa [emoji592] . Poniżej poglądowe foto:

yvu7uham.jpg

Napisano

W deszcz to było rano, w końcu... potem spoko powrót i wieczorkiem wyskok po coś na działkę... przy okazji nieco taplanka po kałużach...a rowerowo... to dopiero weekend mi się zapowiada... gdzieś w rejonach nadbużańskich ;) 

Napisano

Dziś nie jestem z siebie dumna. Wczoraj miałam ostatni dzień pracy, dziś jestem trochę psychicznie rozwalona :D... ale wczoraj przejechałam przed pracą 25km (wszystko przez dżem jabłkowy, który robiłam od 6 rano), przedwczoraj (też przed robotą) 45km! Szosami, teren pagórkowaty (rzut beretem do gór).. Jutro nadrobię ;)

Napisano

• DYSTANS57.75 km

• CZAS TRWANIA2g:36m:43s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.1 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ44.1 km/h

KALORIE1504 kcal

NAWODNIENIE0.99L

MIN WYSOKOŚĆ153 m

MAX WYSOKOŚĆ288 m

Napisano

• DYSTANS33.62 km

• CZAS TRWANIA1g:32m:31s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ21.8 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ40.4 km/h

KALORIE775 kcal

NAWODNIENIE0.54L

MIN WYSOKOŚĆ145 m

MAX WYSOKOŚĆ213 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ96 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ113 m

Napisano

• DYSTANS52.53 km

• CZAS TRWANIA2g:24m:15s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ21.8 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ41.1 km/h

KALORIE1353 kcal

NAWODNIENIE0.90L

MIN WYSOKOŚĆ147 m

MAX WYSOKOŚĆ245 m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...