dx3g Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Witajcie. Interesuje mnie górski rower do około 2000zł a konkretniej mam już upatrzonego krossa level a4 2014 za 2100 zł tylko chciałbym się upewnić czy to optymalny rower w takiej cenie. Nie ukrywam rower mi się podoba ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat bo w sprawach konkretnych podzespołów jestem zielony. Przy okazji, wzrost 182cm i noga wewnątrz ok 84cm - czy rama L będzie odpowiednia?
Tadeus Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 level a4 2014 za 2100 Za taką cenę to dobra oferta. Jakby kosztował cenę katalogową to wolałbym pewnie Unibike Evolution, a tak jest jak najbardziej ok. Co do wzrostu, to na stronie Krossa od niedawna pod każdym modelem pojawiły się takie fajne suwaki, które ci pokażą jaki rozmiar jest dla ciebie.
VanRay Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 L bedzie za duza dla Ciebie, kup m, 19 cali. Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.