Skocz do zawartości

[statystyka rowerowa] bikestats.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

już wszystko wiadomo.

BS przenosi się na inny, "stabilniejszy" serwer... mianowicie zostało wykupione przez Onet. trochę popupów i spamu na skrzynce pewnie będzie... ale za to ile nowych userów...

podobno adres też się nieznacznie zmieni blog.onet.pl czy jakoś tak

Napisano

Syndrom naszej-klasy? Wpierw bangla, zbiera pozytywne opinie oraz grono użytkowników, następnie padają serwery i całość zostaje sprzedana czy bóg wie co oni kombinują.

Napisano
BS przenosi się na inny, "stabilniejszy" serwer... mianowicie zostało wykupione przez Onet. trochę popupów i spamu na skrzynce pewnie będzie... ale za to ile nowych userów...

podobno adres też się nieznacznie zmieni blog.onet.pl czy jakoś tak

jeśli to prawda i jeśli wyjdzie z tego komercyjna sieczka to ja się wypisuję, a szkoda bo zaczynało mi się podobać

Napisano

wygląda to tak jakby nie mieli chwilowo serwera podpiętego :)

Zobaczymy z czasem czy MateuszA dobrze przepowiedział przyszlość, jak się okaże że będą jakieś adresy blog.onet.pl i kupa reklam to ja stąd spadam :w00t:

Napisano

Dokładnie. Pewnie serwer już został zmieniony a teraz czekamy na podpięcie domeny do nowej maszyny.

Napisano

Błażej (aka blaze) pisał (również dzisiaj, a nie tylko 1.IV) na forum bikestats, że w dniu dzisiejszym miała się odbyć przesiadka na inny serwer i w związku z tym miało nie być dostępu do serwisu. Miało się to odbyć przed południem, ale widocznie był jakiś poślizg.

Napisano

MateuszA - nie znam Cię, ale już Cię nienawidzę :rolleyes::thumbsup:

dlaczego nie napisałeś, że będzie trzeba płacić za dostęp do serwisu i że konta będą darmowe lub premium? hmm? a tak wyszedłem na panikarza :whistling: ja tak nie chcę

z tą nienawiścią to oczywiście taki PA* żarcik

jedynie Xanagaz wyprowadził mnie z błędu i to po 2 dniach.

zapowiadam ciętą ripostę PA* - wprawdzie rok będziemy musieli zaczekać, jednak czekanie wzmocni moją siłę i złość wewnętrzną oraz determinację.

---

*PA - Prima April'isowy żarcik - dowcip, gra słowna

Napisano

Cos chyba drgnelo na BS. Zobaczymy jak sie troche ruch nasili, ale na razie dziala szybko. Chociaz tak naprawde, co to za ruch; byle forum dyskusyjne, np to ma pewnie wiekszy ruch na laczach, przeciez tam jak na razie postuje moze 300 ludzi dziennie ;).

Napisano

kur... za każdym razem jak wieczorem chcę się dopisać po dniu to nie działa

teraz znowu nie działa, chociaż w ciągu dnia sprawdzałam i działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...