Schwefel Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Przecież już tak było z pół roku temu, więc widać że to normalne na BS. Druga sprawa, że wtedy wszystkie dane się zachowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 mam nadzieje ze zachowaja sie te dane od razu spisuje wszystko do exela i prowadze statystyke u siebie na kompie pal pies kiedy gdzie pojechałem, ale tam licze które czesci ile km maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zobaczcie na moje bikestats2 na wypadek awarii: http://www.wheeler1900zx.webpark.pl/RowerF.xls . Co ciekawe moi nierowerowi znajomi uważają, że jest ze mną coś nie tak. WTF? Nie wiem o co im chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciekawe jak wygląda sprawa z backupem danych na bikestats, jak często robią itd. A na głównej stronie powinni jakieś słowo komentarza napisać, trochę olewczo podchodzą do nas (takie moje zdanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ja mam taką cichą nadzieję, że mile rozczarujemy się po powrocie BS................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 serwery pewnie przeciążone albo robią jakąś konserwacje bez paniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM85 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 O już działa! Super strona ale chyba się nic nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja już postawiłem sobie tabele w exelu ktoś wie jak liczyć średnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ja mam taką cichą nadzieję, że mile rozczarujemy się po powrocie BS................... Już działa i w przypadku mojego konta ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Biera =ŚREDNIA(i tu zakres komórek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 tak, tylko nie chodzi o średni dystans tylko średnią prędkość w km/h dystans mam podany w formacie xx,xx km czas xx:xx:xx po podzieleniu dystansu przez czas wychodzą kosmiczne wyniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wiadomo, że średnia prędkość ma jednostkę km/h czyli musiałbyś mieć czas w godzinach. Można by to zrobić w formule, ale wtedy najwygodniej by było jakbyś miał w osobnych komórkach godziny, minuty i sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 fakt, to jest chyba dobre rozwiązanie no to do pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Biera skondensowałem to trochę . Tylko zwróć uwagę na formatowanie komórek, bo jest ważne . F**k... nie mogę dołączyć pliku No to link do rapida link zabroniony/files/128836891/Zeszyt1.xls.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 nie moge wyczaić czemu nie działa komórka B5, reszta czaje ja u siebie rozbiłem czas na dwie komórki: godziny F2 i minuty G2. formuła dla dystansu B2: =B2/(F2+G2/60) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 O tym co zrobiłeś myślałem od początku właśnie, ale ja tam lubię jak nie trzeba nic rozbijać itp . Też nie wiem czemu nie działa, bo u mnie śmiga aż miło. Jaką masz wersję Excel'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 open office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No i tu może być odpowiedź, czemu nie działa... Często jest tak, że specyficzne funkcje nie działają pomiędzy różnymi wersjami Excel'a a co dopiero OpenOffice. No cóż z mojej strony Ci nie pomogę, bo nie dysponuję OO, a nie mam ochoty go instalować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 spoko, moja formuła działa, a rozbicie na dwie komórki to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszenko Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A mi nadal nie działa BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Działał, działał i przestał. Czas zmienić sewery bo te są mocno przeciążone od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 =(H31)/(GODZINA(H32)+MINUTA(H32)/60+SEKUNDA(H32)/3600) H31 to dystans w km H32 to czas w formacie gg:mm:ss microsoftowy excel~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Znowu nie działa... Wiadomo kiedy ponownie uruchomią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 jeszcze tylko niech uruchomią photoBikestats i będzie ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.