Skocz do zawartości

[Licznik] Ustawienie rozmiaru koła

hexagon5800

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, dziś pierwszy raz po prawie rocznej przerwie wsiadłem na rower i przy okazji zajechałem ro osiedlowego sklepu i kupiłem licznik krossa. Co to jego symboli to za bardzo też nie wiem co napiać bo na małym pudełeczku jest napisane kross krc 108 , a nad samym wyświetlaczem licznika mam symbol as 100 i instrukcja jest do licznika as 100 . Kupiłem do w firmowym sklepie, wszystko pięknie zapakowane. Myślałem że pan mi to na  miejscu podłączy ale życzył sobie kolejnych pięciu złotym więc stwierdziłem że sam się z nim pomęczę. Przechodzę do pytania. Moje koło ma rozmiar 26x2,3 kiedyś ta liczba co wpisywało się w licznik chyba była na oponie teraz za nic jej nie widzę. W tabelce w instrukcji nie bo liczby pasującej (chyba) do mojego roweru. to jest zdjęcie znalazienie w necie tej instrukcji  powiedzcie co mam wpisać czy będę musiał go zwrócić ?

http://img6.imageshack.us/img6/5382/20130312092416.jpg

Napisano

Narysuj na oponie kreskę przejdź kołem po powierzchni tak by zrobić pełny obrót koła zmierz ile koło przejechało robiąc pełny obrót. Wynik wpisz w licznik.

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...