VVCephei Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Witam!Jestem kompletnie nowy jeśli chodzi o rowery dirt/street,a jeszcze mniejsze pojęcie mam o składaniu rowerów,więc nie wiem czy taki zestaw ma jakikolwiek sens.Być może to,co wybrałem nie ma najmniejszego sensu i jest śmieszne,ale warto spróbować : Rama:Dartmoor - Cody [2014] Koło przednie:NS Bikes - Fundamental Rotary 20 przód [2014] Koło tylne:NS Bikes - Koła Fundamental Rotary Single Speed tył [2014] Mostek:NS Bikes - Quantum Small [2014] Pedały:NS Bikes - Pedały Aerial (łożyska kulkowe) [2014] Kierownica:NS Bikes - Proof [2013] Hamulec:Avid - Hamulec hydrauliczny Elixir 1 [2012] Siodło:Octane One - Siodło PIVOTAL [2012] Stery:FSA - Stery Orbit XLII 1 1/8' Sztyca:Shadow Conspiracy - Sztyca PIVOTAL Opony:Khe - Opona MAC 2 Dirt 26" Rotor:Odyssey - Rotor GTX-R Gyro Alu Łańcuch:Shadow Conspiracy - INTERLOCK v2 Gripy:NS Bikes - Sam Pilgrim Legend [2014] A może lepiej kupić gotowy rower?Co myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.