Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja mam pytanie dotyczące "Monitora aktywności fizycznej": http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=21775

" - rejestruje kroki, trasę, spalanie kalorii, czas trwania aktywności oraz osiąganie codziennej zaplanowanej dawki ruchu w procentach"

Czy sformułowanie "rejestruje trasę" oznacza, że ma GPS i zapisuje ślad do pliku, który można potem sobie wykorzystać? Czy może za bardzo popłynąłem? :)

Napisano

Telefon z GPS mam, ale bateria nie wytrzymuje aktywności dłuższych niż 8-9 godzin przy korzystaniu z Endomondo. A czasem bywa tak, że wolałbyś zachować baterię telefonu na nieprzewidziane wypadki (np w czasie chodzenia po górach). Łudziłem się, że może dałoby się to zastąpić jakimś tanim, bardziej podręcznym urządzeniem do rejestrowania trasy. A tak pozostaje korzystać w powerbanków.

Dzięki za odpowiedź.

Napisano

Endomondo i inne fejsbuki to zasobożerne zapychacze i tyle. Na Endomondo świat się nie kończy, możesz poszukać mniej drenujących baterię aplikacji i dodatkowo np. przełączyć się z 3g na gsm.

Napisano

Ta jedyna słuszna aplikacja głupoty wyświetla - trasa wyeksportowana z navime i dowiedziałem się, że po lesie wg stravy jechałem.... 40km/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...