Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś zakupił może elastyczny statyw fotograficzny? Jakieś opinie chociaż, jak ktoś w sklepie macał? Utrzyma to małą lustrzankę?

Jeżeli jest to statyw, jaki macałem w ub. roku - to sobie daruj, szkoda pieniędzy. Lepszym statywem będzie mały woreczek wypełniony ryżem czy inną kaszą :)

Napisano

Wczoraj w Dęblinie widziałem bardzo dużo koszulek i gaci na szelkach (te koło 50zł z ostatniej oferty rowerowej) Koszulkę zakupiłem bo u siebie w mieście nie zdążyłem, więc jestem szczęśliwy ;)

Napisano

Z takich najtańszych spodenek do 50zł zdecydowanie najlepiej wypadają te http://www.sklepmartes.pl/glowna/370-meskie-szorty-paolo-martes.html, wkładka jest o wiele lepsza od produktu decathlonu za 49zł, wkładka w środku jest taka   http://www.komofon.superhost.pl/images/rowerowkaMartes/Lady%20paolo/Ladypaolospodenki07.JPG

identyczna jak w spodenkach 4f za 90zł

Skusiłem się na te gatki, umiesz zachęcić :)

Napisano

Takie kurtki to są dobre, jeśli ktoś chce z jakiegoś powodu się wypocić. Ale wersja z folii jest za 5zł i spełnia podobną funkcję, a zajmuje mniej miejsca.

To dotyczy niemal każdej kurtki przeciwdeszczowej, bo czarów nie ma - jak coś jest nieprzepuszczalne dla wody, to automatycznie w środku robi się mała sauna. Akceptując ten fakt, można tę kurtkę brać, bo w Decathlonach podobne są droższe. Jednak ja fanem takiego rozwiązania nie jestem.

Napisano

Skusiłem się na te gatki, umiesz zachęcić :)

cóż sam straciłem trochę czasu na poszukiwania mając niewielki budżet, potestuj i zdaj relacje może inni użytkownicy stracą go mniej  :icon_cool:

• Mod Team
Napisano

ja tam wożę ze sobą zawsze pompkę do amorka - i oponę napompujesz, i ustawisz zawieszenie. W ekstremalnych sytuacjach napompujesz koło zapasowe do blachosmrodu ;)

Napisano

@rafalzi, możesz oczekiwań cudow od kurtki jak to napisales, ale musisz zainwestowac nieco więcej. Jakieś 4 lata temu kupilem wiatrowke z membrana i sprawdza sie doskonale. Ostatnio zlapal mnie deszcz po którym miałem suchy jedynie t-shirt, buty schly 3 dni :) Kurta kosztowala na promocji 120zl.

Napisano

Produkt "okołorowerowy" ;) Ktoś oglądał śpiwór w Lidlu? Rozglądam się za jakimś, a od dziś leżą w Lidlu. Daje radę za 59 zł?

Napisano

Ja kupiłem z 2 m-ce temu kurtkę trekkingową, niby wszystko ładnie, pięknie, póki nie wybrałem się podczas deszczu w "dłuższą" 5km wyprawę. Kiedy już przestało padać, ściągam kaptur... włosy bardziej mokre byłyby po deszczu, ciuchy pod spodem przepocone do granic możliwości. Paragon mam, ale niestety nie mam metek, ani opakowania. Można się starać o zwrot pieniędzy? ;)

Napisano

Ma ktoś ta sakwe podsiodliwa z Lidia? Warta cos jest?

Montaż do siodełka za pośrednictwem przykręcanej na stałe plastikowej konstrukcji. Jest to szybkie do ściągania i zakładania, ale bez użycia narzędzi ograniczasz się do jednego siodełka.

Na forum szosowym ktoś zgłaszał, że zamek umarł był po kilku miesiącach.

Inna opinia: http://szosa.org/topic/3104-torba-podsiodłowa/?p=229977

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...