Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A nie możesz jednego stojaczka zakupić dla mnie?

Bywasz w Warszawie lub okolicy?

Baaardzo rzadko niestety. Ale myślę, że opłaca Ci się wskoczyć w busa (kilkanaście zł za bilet w jedną stronę) i przyjechać ew. w pociąg jak masz zniżki. Jakby coś pisz na PW to skoczę się upewnić czy jeszcze są ;)

Napisano

W czeskim lidlu jest przecena butów spd na 499 koron. Wczoraj w Krnowie (za Głubczycami) dostępna była cała numeracja (42-45).

Napisano

Dziś byłem w dwóch Lidlach w Łodzi. Na Limanowskiego kilka koszulek rozmiar L i kilka rozmiar M. Buty SPD roz. 42 i sporo pompek i wkładek. Stojaków i spodenek na szelkach nie było. W drugim Lidlu przy Drewnowska/ Włókniarzy dwa kaski i buty 45

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć ;)

Napisano

Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć ;)

dobrze leżą. nie spadają podczas jazdy. podczas jazdy nie parują, szkła zachodzą na boki, więc oprawka nie zasłania widoku bocznego. ogółem polecam. :) przy okazji kąpielówki można sobie kupić za 15 zeta :)

Napisano

To fakt, akumulatorki lidla to lipa.

Od siebie jako sensowna jakość (ale szału nie ma) za małe pieniądze to polecam aku Pentagrama. Jeśli jakość to tylko Enelopy.

Napisano

Albo po parówki :P

Mam te akumulatorki i faktycznie jak koledzy wyżej mówią, potrafią się w ciągu tygodnia rozładować bez używania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...