Skocz do zawartości

[700zł.]Jaki rower trekking?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was Drodzy Forumowicze!

Jestem tutaj nowa, ale chciałabym abyście pomogli wybrać odpowiedni dla mnie sprzęt.

Chciałabym kupić sobie używany rower trekkingowy (najlepiej koła 28") z przedziału cenowego do 700 zł. Proszę o radę, gdyż nie znam się kompletnie na tym sprzęcie i nie wiem co kupić.

Znalazłam fajną ofertę i chciałabym poradzić się Was czy warto inwestować. Jeśli nie... proszę o kilka linków z propozycjami. 

http://tablica.pl/oferta/rower-cyco-tr28-piekny-dobre-wyposazenie-ID3RHJN.html#1b204c4a20

Rower ma służyć do jazdy po ścieżkach rowerowych i czasami po drogach leśnych (ale to rzadko)

Help me :-) :-) :-) 

Pozdrawiam :)

• Mod Team
Napisano

Ktoś obeznany w temacie pojedzie zobaczyć ten rower z Tobą?

Generalnie nie jest zły stan, jednak 7 tryb na kasecie/wolnobiegu widać, że jest już lekko zużyty. Żeby się nie okazało, że za chwilę będzie trzeba napęd wymieniać bo przeskakuje. Tak czy inaczej wydając 700zł na rower należy się z tym liczyć i brać pod uwagę że w niedalekiej przyszłości coś trzeba będzie dołożyć.

Napisano

Trzeba przeglądać allegro/tablicę i już. Pamiętam że kiedyś był za 650 zł Giant Roam (cross ale taki typ roweru w sumie nawet bardziej by Ci pasował) do lekkich poprawek ale za te pieniądze to i tak rewelacja. 

Z tyłu jest raczej kaseta (bo 8 rzędowe wolnobiegi to rzadkość) a jak dla mnie to 7 tryb jeszcze sporo objeździ :)

Napisano

Żeby się nie okazało, że za chwilę będzie trzeba napęd wymieniać bo przeskakuje.

Uzębienie w tym stanie zrobi jeszcze ze 3000 km co najmniej, a jak nie będzie agresywnie używane, to może i więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...