Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• Dystans 40.17 km

• Czas trwania 1g:28m:06s

Średnia prękość 27.4 km/h

Max prędkość 47.9 km/h

Kalorie 1103 kcal

Nawodnienie 0.66L

Min wysokość 369 m

Max wysokość 467 m

Łącznie w górę 408 m

Łącznie w dół 413 m

Napisano

Miałem do załatwienia sprawę w pewnym miejskim urzędzie warszawskim, do którego pojechałem rowerem oczywiście. Na wejściu pobrałem z automatu numerek i dowiedziałem się, że jestem 63 w kolejce, na 3 okienka obsługujące. Szybko policzyłem, że to 21 osób do jednego okienka, razy 5-10 minut na jedną osobę, czyli, że mam minimum 1,5h na pojeżdżenie. małe bajabongo po Krakowskim Przedmieściu i nie tylko:)
Razem z dojazdem i powrotem - 23km.

Napisano

Nasmarowałem łożyska w pedałach bo zaczęły wydawać dziwne dźwięki, wyregulowałem koledze przerzutki i zrobiłem szybkie 20km, trochę lasu i asfalt :D

Napisano

Wymiana kasety suportu lanucha przejazd 50km ze srednia 21km/h po lesie :) a 8mego dostawa mojego Spectrala ^^

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Nie wiecie czy na trasie z Jakuszyc na Chatke Gorzystow lezy snieg ? 2giego chce sie wybrac

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wreszcie kompletne oświetlenie. Przyszedł Cateye TL170 na tył i... system mocowania odstrasza, sprawia wrażenie bardzo tandetnego :/ Zobaczymy jak się toto sprawdzi w praktyce.

Napisano

Roboczy standard, ponadto z młodym na 1,5 h trening piłki nożnej i powrót... oczywiście na powrocie, co się dało to się terenowego jeszcze zaliczyło, różne górki, kałuże itp... młody to ma power ;) 

Napisano

mi dzisiaj, jak wróce z pracy licznik pokaże 3000km, założony 16.10.2013 r, czyli 6 miesięcy temu. Daje to średnio 500km miesięcznie.

Napisano

Shiryu, dokladnie to mniej więcej taki sam dystans jaki musialbym zrobic jadąc do pracy autem. Po prostu rower jest ekonomiczniejszy, przyjemniejszy , zdrowszy. Do pracy autem jade 35 minut, rowerem 50 minut

Napisano

Na rozgrzewkę po złamaniu:

• DYSTANS20.22 km
  • CZAS TRWANIA1g:04m:09s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ18.9 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ39.8 km/h
  • KALORIE511 kcal
  • NAWODNIENIE0.34L
Napisano

Dzisiaj ok. 15km, bardzo skromnie a to dlatego, że urwałem sobie kabelek od niedawno kupionego licznika Sigmy, to mnie trochę zniechęciło do jazdy, ale na szczęście wszystko polutowałem i działa jak nowy :D.

W piątek jeżeli pogoda pozwoli to zrobię może jakieś 50km, bo ostatnio coś słabo u mnie te kilometry idą :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...