Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DYSTANS14.91 km CZAS TRWANIA1g:19m:54s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ11.2 km/h MAX PRĘDKOŚĆ30.1 km/h KALORIE1388 kcal
Coś ci chyba źle pokazuje 1400 kcal przez 14 km ;), trochę to nierealne :) 
Napisano

Policzyłem utracone kolce na dystansie około 800km , przód 1 tył 0. Opony Schwalbe Ice Spikery zwykłe. Założyłem już letnie.

Napisano

Oj sztywny wynik z Endomondo wrzuciłem :) 8km to było oświetlanie trasy dla mojej Pani a później bujanie się po mieście. Wydaje mi się że Endo bierze również pod uwagę czas. Bo 14km w takim czasie to żaden rekord :) ot taka rekreacja :)

Napisano

Dzisiaj siłka, a roweru nie bylo, bo pograliśmy z kolegami w noge na hali :P

Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk

Napisano

U mnie z jazdy to raczej nic, chyba że taka po pokoju, żeby odkurzyć się liczy :P

A poza tym porządnek w narzędziach rowerowych, ogarnięcie niektórych rowerowych rzeczy co walały się w dziwnych miejscach.

Napisano

Cała przyjemność po mojej stronie :-)

Wczoraj klasyczny dystans dom-praca, praca-dom 36km.w terenie miejskim i dziś czeka mnie to samo.

Napisano

Nawet na pewno.

A ja dziś 43 km, ze średnią 25,2, wiosna, jest pięknie, czekam jeszcze na warunki narciarskie i zakładam się ze znajomymi, że w Koninkach pojadę w marcu. Najwyżej przegram. 

Napisano

Dziś standardzik przy pięknej wiosennej pogodzie... a pro po wiosny... zaczynają się pojawiać pierwsi sezonowi bikerzy w pracy ;)

7603abe262aae53fm.jpg

Ten po lewej przypięty potwór to mój ;) 

Napisano

Zdjąłem mechanizm korbowy, pedały i wykręciłem suport. Coś mi skrzypiało przy jeździe. Nasmarowałem wszystkie gwinty podkręcałem wszystko i cisza :) jutro liczę na fajną pogodę :)

Napisano

Co dziś robiłem rowerowego?

To co zwykle :-) 36 km. do i z pracy.

Jutro chyba jednak zmienię opony na letnie slicki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...