Dominik9166 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 witam chciałbym kupić rower mtb czasami do skoków amortyzator minimum 80mm fajne szerokie opony pomocy
Roonin Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Taaa i pewnie nadający się do dłuższych wycieczek i do miasta i do skoków? Nie ma takich rowerów nawet za milion Za te pieniądze jeśli faktycznie ma być do skoków to jakiś używany rower typu Dirt/Street. Tylko to będzie rower wyłącznie do akrobatyki, do zwykłej jazdy się raczej nie nada. Podsumowując, uniwersalne rowery do wszystkiego nie istnieją. Masz tu używkę która wytrzyma skoki . Nowego do skoków w tym budżecie nie kupisz. http://allegro.pl/unibike-underground-zone-2-dirt-4x-dual-downhill-i3584398867.html
moby1655 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 witam chciałbym kupić rower mtb czasami do skoków amortyzator minimum 80mm fajne szerokie opony pomocy Witam. Kupiłem w tym roku rower MTB na ramie Accenta za 1700 zł i powiem szczerze, że do skoków się zupełnie nie nadaje, przede wszystkim ze względu na inną geometrię ramy i brak chociażby dobrej klasy amorka, mój jest za około 200 zł. Generalnie trochę trenuję MTB i jeżdżę dużo po lasach, na trasie spotykam korzenie, kamienie, błoto, piasek, nierówności itp i naprawdę czuję, że ten rower jest strasznie sztywny. Zakupiłem opony Conti race king 2.0, jest lepiej, szczególnie na piachu i błocie, nie telepie tak , wcześniej miałem opony Kendy. Reasumując to mogę powiedzieć, że za tą kwotę , czy nawet za 2 tys zł nie kupisz roweru, o którym piszesz. Niestety.
Dominik9166 Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 a jakiś zwykly mtb na szerokich oponach na szuter czasami las do 1500zł
nemo2009 Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Jesteś z Dębicy,Romet ma tam w pobliżu zakład.Pewnie sklep też jest,warto tam zajrzeć i coś wybierzesz za 1500 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.