Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2013 cz.2 (bez spamu proszę)

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na fanpage'u lidla pojawiła się informacja, że nie długo pojawi się i u nas oferta rowerowa. Na pewno będą kurtki softshelowe, bo ktoś się o nie pytał u nich ;)

Napisano

ja kupiłem tą kurtkę niebieską ze stójką i muszę powiedzieć że na jesień do jazdy będzie dobra.
w poniedziałek wybieram się po koszulkę/bielizne funkcyjną, przyda się do biegania i na rower 

Mam nadzieję że nie będzie tak dużo ludzi jak po te kurtki bo we Wrześni chyba ze 100 osób koczowało pod lidlem ... :D 

Napisano

Kurtka na rower poza tym ze ma dłuższy tył posiada także przydatna siatkę na plecach, gdzie odprowadza nadmiar ciepła. Jak będzie taka sama jaka kupiłem rok temu to nie oczekujcie, że będzie na chłodniejsze wieczory. Ja w niej jeżdżę tylko jak jest temperatura 10 stopni i niżej.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Napisano

Ta z przed roku to poniżej 0 się nadaje. Przy dodatnich temperaturach to sauna gwarantowana. Przy większych mrozach poniżej -15C na zjazdach plecy marzną. Ogólnie lipa, nadaje się tylko na spacerowe dojazdy do pracy. Na żadne ostrzejsze jazdy się nie nadaje. Nigdy więcej softa z lidia.

Napisano

W duńsiej ofercie od 01.09. Nasza z pewnością będzie podobna.

Softshell

Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni)

GPS na rower

Więcej na stroni DK

http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-F9B053BD-B4829531/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28660

A w jakiej cenie ten gps? Bo mam ograniczony dostęp do netu

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Napisano

Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni)

DK_89251_01_b.jpg

U Niemców jest podpisane jako:

Material: 100% Polyester (50% TOPCOOL®)

To chyba to samo co rok temu, imo. koszulka z długim rękawem byłoby lepszym określeniem.

Napisano

Ledwie parę dni i już lipa. W plecaku max 2 kilo noszone do tej pory, bardzo kiepskie szycie. Czy można dokonać zwrotu w dowolnym lidlu czy tylko w tym w którym się kupiło.

Dołączona grafika

Wysłane z Nokii 3310

Napisano

Za okazaniem paragonu teoretycznie ale jak sie bedziesz mocno spieral to i bez paragonu wezma ale po takiej cenie po jakiej chodzi na kasie.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Napisano

Oj bez paragonu kiepsko może być.

Czyli softshelli z lidla nie polecacie? Bo poszukuje czegoś na jesień, ew na zimę do jazdy z roboty + rekreacyjnie na szosie. Nic ekstremalnego

Napisano

Ja nie narzekam, na pewno mi się wygodniej jeździ niż w zwykłej kurtce zimowej. Przy 0 stopni, mam koszulkę, lekka bluzę i kurtkę z lidla i komfortowo się czuje, temp w sam raz.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Napisano

może ktos opiszę odzięż termoaktywną zakupioną w dyskontach, jak z odprowadzaniem wilgoci jakośćią po paru praniach itp. Bo moze sie okazać ze warto kupic i mieć do okazjonalnej jazdy.

Napisano

Ja mam spodenki termoaktywne, kupione w pierwszej ofercie w tym roku. Pod względem odprowadzania potu szału nie ma, ale na ok. 20-30 minut średniej jazdy pod zwykłe dżinsy się nadadzą, jeździłem tak w temp od 5 do 15 stopni i było całkiem nieźle. Jeśli chodzi o trzymanie ciepła to są świetne, nic nam nie marznie.

Napisano

A co myślicie o tych lampkach które są w ofercie ?

Brać, warto! Świecą mocno, przód naprawdę nieźle oświetla drogę, lampki za podobne pieniądze z reguły nadają się jedynie jako światło pozycyjne. Długo świecą na bateriach, można zmienić baterie posługując się jedynie rękami. Jak ktoś chce niedrogie lampki zasilane z paluszków, bez kombinowania z ogniwami 18650 to będzie zadowolony. Niegdyś miałem Sigmę Pava i światło z lidlowej przedniej lampki jest porównywalne do niej, wydatek nieporównywanie mniejszy. Z minusów - w obu jest tylko tryb ciągły (przód 2 poziomy świecenia) bez migającego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...