Skocz do zawartości

[Korba] ponieżej 150 zł, do Unibike Mission 2010

Khuukii

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Potrzebuję kupić dobrą (za tą cenę), korbę. Jeżdzę na Unibike Mission z 2010 roku, oryginalnie jest tam: SR SUNTOUR XCT-V2-T308 / 48X38X28T / 175MM,

a suport: TH / 7420ST-S / ŁOŻYSKA MASZYNOWE / PODWÓJNE USZCZELNIENIE (ale nie ogarniam, co to są łożyska maszynowe)

Jeżdżę pzeważnie po mieście, czasem tylko jakieś polne drogi. Lubię jeździć na najwyższych przerzutkach. Waże około 75 kg.

Jeżeli nie jest to jakoś bardzo trudne, to mogę również wymienić łożysko.

Proszę was o pomoc :)

Napisano

Mam ten sam model roweru. Wymienilem korbe na Alivio 410 mocowanie Octalink. Przy mojej duzej wadze nie gnie sie jak poprzedni Suntour na kwadrat. Takze polecam Alivio ale tylko Octalink. Sprawdz sklepy internetowe np. Cyklotur.

Pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Dzięki za odpowiedzi (aczkolwiek dalej jestem otwarty na propozycje).

Można wiedziec czym się różnią modele Shimano Alivio : M411  M410  M430

I czy "Kompatybilność : z napędem 6,7,8rzędowym", to chodzi o to, że z tyłu mogę mieć 6-8 biegów (przerzutek, czy jak to sie mówi).

Napisano

410 to korba model mtb z roku 2006 - ma max. 42 zeby, 411 to turystyczna wersja z 48 zebow. 430 to nowsza korba z 2011 - troche inny wyglad. Tez dostepna w 2 wersjach mtb I turystycznej.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...