Skocz do zawartości

[2000-2600]Nowy MTB 29er

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Planuję kupić nowy rower MTB na 29 calowych kółkach w granicach od 2000zł do 2600zł. Jakie marki i jakie modele moglibyście polecić w tym przedziale cenowym? 

Pozrdrawiam Rafał

Napisano

z tych wszystkich podanych najlepszy Unibike Evo- najlepszy stosunek cena=jakość

to ja dorzuce swoje 3 groszę jeśli chodzi o Unibike. Bardzo ciężko jest dostać rowery tej firmy.

Napisano

Wczoraj byłem w unibaiku to nie mieli już 19 z evolution jedynie fusiona na ktorym dobrze mi sie jezdzilo, chyba najlepiej z dotychczasowych, może ktoś mógłby polecić sklep internetowy gdzie można zamówić unibike evo 29 cali? Najlepiej żeby miał opcję płacę przez PayU (bedę miał zwrot 5%) A przed chwila dzwoniłem du unibaika to mówili że będą składać nowe egzemplarze na początku lipca i wtedy mozna bedzie się spodziewac nastepnych dostaw.

Robin czemu nie polecasz Cuba? Czym różni się od unibaika? Podzespoły raczej podobne i jest nieco lżejszy od niego. Czy chodzi tylko o to że jest droższy?

Mam zarezerwowanego evolutiona za 2460zł do wtorku w sklepie internetowym, a krossa za 2420 tez w sklepie internetowym. Co wybrać? Na krosie jeżdziłem było bardzo dobrze, na evolutionie nie jeździłem ale jeździłem na fusionie na którym też było wporządku. Nie wiem dlaczego ale bardziej przypada mi do gustu unibike. Czym te modele się od siebie różnią? Który jest bardziej sportowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...