tiho Napisano wczoraj o 02:43 Napisano wczoraj o 02:43 https://roweryok.pl/pl/rowery-trekkingowe/1730-p1730-rower-pegasus-avanti-sport-18-28-d-bialy.html?srsltid=AfmBOoq5U8L9Pdq5F-7dETnvqK4JYQ2tYZ3PQYqBkdxstM261CozX0mB Takie rower dla córki przymierzała się i pasuje tylko czy za 1700 warto. Z plusów że to na miejscu i jakby co to gwarancja czy serwis nie musze wysyłać itp. Trochę mnie te przekręcane manetki martwią ale w sumie to bez znaczenia. Rower ma być na takie lajtowe jazdy. Link to nie ten sklep ale ten model. Chyba że coś na sklepie zmienili ale to sobie sprawdzę. Raczej wszystko wyglądami na to samo. Cytuj
StrayRider Napisano wczoraj o 03:52 Napisano wczoraj o 03:52 PEGASUS AVANTI SPORT 18 - główna "wada to napęd 3x6 i ogólne wyposażenie "niskiej klasy"; w tej cenie można mieć lepiej wyposażony rower marek takich jak chociażby Kross, Kands. Ma błotniki, ale córka i tak pewnie nie będzie jeździć w deszczu/po deszczu . Pytanie dodatkowe to ile km mają mieć te "lajtowe jazdy"? A jeśli przebieg ma być niewielki to czy nie lepiej pomyśleć o rowerze z napędem 2x czy nawet 1x - łatwość obsługi, jedna przerzutka(obsługa z przodu 3-ch blatów nie musi być tak oczywista - tutaj pytanie o obecne doświadczenie) Poniżej kilka propozycji modeli(bez sprawdzania ramy wzrostu): Kands Canavaro Kands Crossline Kross Move 1.1 Kross Evado 3.0 TABOU FLOW 3.0 MTB INDIANA X-Pulser 3.7 Cytuj
Pablo59 Napisano wczoraj o 07:50 Napisano wczoraj o 07:50 kands avangarde cues lazaro elitary V3 jak już musi mieć obłotnikowanie to może lazaro legion v3 ? Cytuj
tiho Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu W lokalnym sklepie Znalazłem scott aspect 950, to już chyba dobry będzie? Cytuj
StrayRider Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Scott Aspect 950 to rower MTB tak więc pozycja na rowerze będzie inna niż w rowerze typu Cross. Sama konfiguracja powinna być OK - pytanie jaka to dokładnie wersja/rocznik? https://www.scott.pl/szukaj/ : Cytuj
tiho Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Sprzedawca wymieni mi mostek na regulowany. Co trochę zmieni pozycję. Niestety nic podobnego z lepszym sprzętem nie znalazłem. A nie chce zamawiać online bo 2 razy już poniewierałem się z takim rowerem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi