Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

12 kilometrów, z dużą średnią prędkością oraz zmiennym terenem: asfalt, chodnik, ubita ziemia, kamienie i nierówności. Bardzo przyjemnie.

Napisano

Na działeczce czyszczenie roweru. Potem tylko 16km po asfalcie, aby sprawdzić, czy wszystko ok.

Podczas czyszczenia amorka pękła mi gumka trzymająca czujnik na amortyzatorze (sigma). Wiecie, czy mogę gdzieś kupić nową? Póki co trzyma się na recepturce.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Napisano

37 km ze średnią z Endomondo 25,1. Pierwszy raz w sumie tak duża średnia, która i tak spadła bo spotkałem 3 razy znajomych.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ja się pochwalę nie jazdą dzisiejszą, ale w łikend. Śmigałem Oravską Cyklomagistralą. Polecam trasę, piękne widoki, trasa dość łatwa, taka do jazdy dla przyjemności, oczywiście, jak ktoś chce potraktować treningowo, też można. Jest gdzie się zmęczyć przy ostrym tempie (jak zresztą wszędzie;). Jest masa fajnych dróg w okolicy nieoznakowanych jako droga rowerowa, ale też godna.

Napisano

Oj tam 65 km przejechane po asfalcie. Miało być 70 ale jak zwykle przed burzą ( którą to już z kolei ???) spie...... musiałem :)

Dobre i to :) Poprawa pogody nadchodzi podobno i upały po 32 stopnie. Mam nadzieję, że się tym razem sprawdzi optyka synom :)

Póki co niech mi wreszcie teren nieco przeschnie :)

Napisano

Wczoraj tylko 20 :/ A dziś pogoda w ciula sobie ze mną poszła. Byłem w szkole to słonecznie i tylko na rower albo na plażę by się szło. Wróciłem to zaczęło padać, a teraz jak już wiem że nie idę na noc na rower to znowu słonecznie i ciepło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...