Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No nie tak późno... dwie godziny można spokojnie pojeździć, a nawet więcej. Planowaliśmy pojeździć koło Czechowic, myślę że ok 50 km.

Napisano

No trochę później niż planowałem, ale jutro odbywają się ostatnie rodzinne wyjścia do hipermarketów przed świętami, święcenie jajek oraz inne zabobony. W związku z tym pora poobiadowa wydaje się optymalna. Od 15:30 można przejechać parę ładnych km zanim stanie się wieczorna ciemność.

Napisano

Jutro t.j. w sobotę wybieramy się z Wojtasem na mały trip.

Chętnych zapraszamy na 16:00 do parku Mickiewicza, gdzie dogadamy się gdzie dokładnie jedziemy.

Napisano

Odpadam z jakichkolwiek jazd na przynajmniej najbliższy tydzień :029: Po czwartkowej przejażdżce mam 4 szwy na prawej dłoni :angry: Szkoda pogoda się świetna zrobiła...

Napisano

Jutro zbieramy się pod N = 50°17'43,7'' E = 18°39'42,7'' o godzinie 10:00.

Punkty docelowe:

1) N = 50°19'25,6'' E = 18°39'14,6''

2) N = 50°21'34,5'' E = 18°39'33,8''

3) N = 50°20'24,7'' E = 18°36'45,5''

4) N = 50°20'54'' E = 18°31'36''

5) Następnie wjeżdżamy do głębokiego lasu, niestety nie można przewidzieć gdzie wyjedziemy

Trasa składa się z

18% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 5mm

15% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 10mm

15% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 15mm

2% drogi kamieniste w lesie, granulacja do 50mm

10% szosa

10% szosa z dziurami

10% drogi rowerowe z kostki bauma,

5% drogi szutrowe w polu, granulacja do 10mm

5% rozszarpane zwłoki niewiernych granulacja do 500mm

5% piach granulacja do 0,1 mm

2% chodniki

1% błoto wilgotność do 80% lepkość duża

1% duże kostki brukowe

0,5% przelotów w powietrzu

0,5% szkło i inne śmieci granulacja do 30mm

Napisano

Jak to jest? Czy w Gliwicach już tylko jeżdżę ja z Jurkiem (Raptorem)? Czy też może mamy na forum samych indywidualistów, co się jazdą w ekipie nie hańbią?

Weekend mam, więc może jakieś propozycje wycieczki by się pojawiły, co???

Napisano

Wojtas ja mam jedną propozycję możemy jechać do lasku Łabędzkiego:)

Ejpok trzeba trzeba, ale czuję, że skończy się na jakimś izotoniku.

Napisano

Wojtas ma w najbliższym czasie lipe z jazdą na rowerze, bo kolokwia, kartkówki i inne wynalzki służące gnębieniu studentów :/ Najbliższy wspólny wypad dopiero w maju.

Natomiast ideę spotkania gliwickich forumowiczów w ramach wspólnego wypicia symbolicznego piwka i pogadania na tematy okołorowerowe też będę wspierał :) Wszystko do dogadania.

Napisano
Jutro zbieramy się pod N = 50°17'43,7'' E = 18°39'42,7'' ...

Następnie wjeżdżamy do głębokiego lasu, niestety nie można przewidzieć gdzie wyjedziemy

Trasa składa się z

18% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 5mm...

.......

Najlepszy opis wycieczki jaki widziałem :D

Napisano

....pamiętacie jak opisywałem tą drogę wzdłuż autostrady? wczoraj na poligonie były zawody offroadowe, pojechałem popatrzeć, ale jak wyjechałem na tą drogę niemogłem uwierzyć... było widać góry czyli beskid ślaski i Łysą Hore (na 90%) i jeszcze jakieś mniejsze górki :P

Napisano
....pamiętacie jak opisywałem tą drogę wzdłuż autostrady? wczoraj na poligonie były zawody offroadowe, pojechałem popatrzeć, ale jak wyjechałem na tą drogę niemogłem uwierzyć... było widać góry czyli beskid ślaski i Łysą Hore (na 90%) i jeszcze jakieś mniejsze górki :)

u nas w piekarach jak jest dobra pogoda to z kopca też widac beskid śląski.;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...