Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może nie do końca rowerowo, ale będzie mocno wykorzysywana podczas jazdy na rowerze ;)
A mianowicie GoPro Hero 2 wersja Outdoor.

Napisano

Części to żadne ale będą wykorzystywane w doskonaleniu jazdy rowerem: książki J. Friela "Trening z pulsometrem" i "Biblia treningu kolarza górskiego"  :)

Napisano

dobry wybór,mam i chwalę sobie 

właśnie przyszły te okulary i są świetne.  100x lepsze od chińskich podrób z aliexpress :-) 

ogólnie Accenta coraz bardziej lubię

Napisano

Szkiełka i oprawki są bardzo wytrzymałe i bardzo dobrze trzymają się szkła w oprawkach ale ja bym ci jeszcze zalecił kupno jakiegoś płynu w aerozolu do spryskiwania ich aby nie parowały 

Napisano

Możecie się śmiać, ale sądzę że watro mieć "Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego (wydanie II)" oraz  "Zabawa na rowerze".
Może nie rowerowo, ale przyda się na 100%!
Polecam dla każdego bikera niezależnie od umiejętności.
Może jestem laikiem, ale te książkki wiele mi pomogły w MTB :)

Napisano

Schwalbe Big Apple 28x2.15 RaceGuard. Sztywne cholery...

Napisano

Camelback Rouge,nie podróbka tylko prawdziwy mimo nie pochlebnej opinii(na naszym forum zresztą).Mimo wszystko trzyma temp.z czym nie spotkałem się w plecakach z np:Decathlonu.

Napisano
-K&N do filtra powietrza w Leftym.

-Smar syntetyczny

-Finish Line na zmienne warunki

Ps: Kto by pomyślał że w rowerze trzeba wymieniać filtr powietrza :o

Napisano

Bagażnik montowany na sztycę w Netto za całe 19 zł [emoji6] Trafił się przypadkiem. Używany będzie tylko podczas urlopu i mam nadzieję, że ułatwi przewożenie na plaże różnego rodzaju potrzebnego "sprzętu" [emoji4]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...