Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rama z Chin już przyszła - fajna jest :-)

teraz trzeba będzie wybierać napęd, nie wiem jeszcze czy 3x9 czy 2x10. Wolałbym drugą opcję, ale kurcze mam przerzutki i manetki pod 3x9 a ich nie chciałbym wymieniać, bo nie chce wydawać jeszcze więcej na ten rower

Pochwal się i napisz coś więcej. Jaka ramka/rozmiar i wrzuć foto :)

Napisano

kiedy złożysz to cudo?

Myśle że do wekkendu dam rade ;)

Formula R1 z karbonowymi dźwigniami i regulacją punktu styku klocków z tarczą . :D

Olej Castrol Fork Oil 10W 0,5l

Zestaw do odpowietrzania Formuli

Napisano

Jasiu nerke sprzedałeś?

Też tak miałem, z kupowaniem części do komputera jak ty do roweru, tylko komputer był droższy, bo nowa grafika wchodziła, to 4kafle szły.

Napisano

Kupiłem hamulce tarczowe m675 z bikestacji, same problemy z nimi. (tzn. z sklepem )

A możesz coś więcej? Bo ja też tam kupiłem oprócz hamulców kilak innych rzeczy, i akurat bardzo dobre wrażenie. Podejście do klienta/informacja/pomoc oceniam bardzo wysoko.

Napisano

Ja też bikestacje cenie i praktycznie tylko tam obecnie robię zakupy rowerowe, bo jest chyba najtaniej, a realizują zamówienia całkiem szybko :-)

- kupiłem bidon bo został mi już tylko jeden, bo z każdym innym miałem jakiś defekt

- olej Rohloff

- spinka na zapas

- szczotka do czyszczenia 

i spadł śnieg... uffff.... przynajmniej odwidziało mi się z kupowaniem napędu do tego roweru co będę go składał na wiosnę :D wydatek zostanie przesunięty o kilka miesięcy :D

Napisano

A jakie dokładnie problemy miałeś z nimi ?.

A możesz coś więcej? Bo ja też tam kupiłem oprócz hamulców kilak innych rzeczy, i akurat bardzo dobre wrażenie. Podejście do klienta/informacja/pomoc oceniam bardzo wysoko.

Wiedząc wcześniej, że hamulce przyjdą w kopercie wysłałem wcześniej dwa maile, aby to lepiej zabezpieczyli przesyłkę. ( a nie wrzucali hamulce luzem do koperty bąbelkowej :woot:  )

Niestety i tak dostałem w samej kopercie i na szczęście hamulce wyglądają na zdrowe.

Tak, tylko wyglądają. Do paczki nie dostałem adaptera, za którego zapłaciłem, więc nie mam jak sprawdzić działania.

Dodam, że po otwarciu przesyłki w jednym z zacisków nie było włożone zabezpieczenie przed zapowietrzeniem hamulca.

Zgłosiłem reklamację, odpisali że adapter doślą więc aż takiej spiny nie ma  :thumbsup:

Napisano

Ehhh pierwszy poważny zakup od kilku lat.

Giant Trance 27.5 2 w rozm. M już oficjalnie stał się moją własnością. Jak ja lubię łączyć pracę z przyjemnością :).

36a2b2d8885ba7cdm.jpg

Drugi zakup to chińczyk FandyFire X3 3000lm. Wali mnie za przeproszeniem, czy ma 3000 czy tylko 2000lm, wszystkie Noisy i im podobne wypadają przy niej jak świeczka. I ta cena ! Dziękuję Ci FastTech :).

90ef316fef527032m.jpg

Napisano

Może ma 300lumenów...

Sorka może z 900przez pierwsze 10 minut, jak zobaczylem nazwe fire to skojarzylo mi sie z lampka z allegro za 30zl a ty kupiles cios fajnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...