zboczony Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Tak jak w temacie czy ktos oglada anime?Jesli tak to jakie gatunki itp. Czyli ogolna rozmowa o anime
szewka Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Hmm zalezy co masz na mysli... Bajki.. To owszem Pingwiny z madagaskaru <3
zboczony Napisano 26 Marca 2013 Autor Napisano 26 Marca 2013 anime to nie bajki to jest sztuka ktorej niedorastaja do piet filmy. NO coz jesli nikt nie oglada o temat do zamkniecia.
adriansocho Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Akurat nie anime, tylko manga, ale w każdym razie oglądałem serial "Girls und Panzer" (na fali fascynacji World of Tanks), polecam! Teraz ma wychodzić drugi sezon.
Mod Team sznib Napisano 27 Marca 2013 Mod Team Napisano 27 Marca 2013 Lubię anime, choć fanem wariatem nie jestem:) Ze swojej strony polecę moje ulubione serie: "Hellsing" "Gunslinger Girl" "Cowboy Bebob" "Elfen Lied" "Ninja Scrool" "Love Hina" "Ichigo 100%" czyli klasyka. Ostatnio oglądałem "Blood C", ogólnie spoko, ale do "Hellsinga" tej serii daleko.
tobo Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 anime to nie bajki to jest sztuka ktorej niedorastaja do piet filmy. NO coz jesli nikt nie oglada o temat do zamkniecia. Sprawiasz wrażenie fanatyka. Z fanatykami ciężko się dyskutuje. Napisałeś że filmy nie dorastają do pięt anime. Można to zinterpretować tak że cała produkcja filmowa w dziejach kinematografii nie dorasta do pięt anime. Przy takim pojmowaniu sprawy moim zdaniem jednak anime nie dorasta do pięt "filmom".
Mod Team sznib Napisano 27 Marca 2013 Mod Team Napisano 27 Marca 2013 Akurat nie anime, tylko manga, ale w każdym razie oglądałem serial "Girls und Panzer" (na fali fascynacji World of Tanks), polecam! Teraz ma wychodzić drugi sezon. Jednak anime, mangi to komiksy
Lumperator Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Proszę bardzo, wielooka pani z anime i jej wypasiony Spec http://static.minitokyo.net/downloads/33/29/556483.jpg?668179215
Lumperator Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Nie wiem, chyba z zadnego. To jakas praca wektorowa.
brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 -Fairy Tail do jakiegoś czasu, wszystko na jedno kopytko... -Dragon Ball głównie smak dzieciństwa, teraz mnie nudzi -Accel World za namową fana anime, obejrzałem fabuła ciekawa, jednak główny charakter niezbyt przekonujący i to tyle, klimat Marvela jakoś bardziej mnie przyciąga.
Slawomir90 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja także oglądam. Ostatnio mam delikatny anime-kryzys, Durarara oglądam raz po raz ale póki co nie mam motywacji żeby zabrać się za coś innego. Według mnie poziom anime spada wraz z kolejnymi seriami, schematy coraz bardziej oklepane, fabuła przewidywalna, tak że po skończeniu myślisz sobie "niby niezłe ale taka pierdoła". A może po prostu już tyle tytułów obejrzałem że wszystkie anime wydają się takie same, całe szczęście że jest jeszcze sporo porządnych tytułów których nie oglądałem. Bardzo chętnie obejrzałbym coś nowego ale na tyle kultowego jak np Spirited Away, Nausicaa, Mononoke to są produkcje na poziomie.
Dziubek Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 Od siebie polecam PONYO Aż dziw bierze że nikt nie wspomni o hitach takich jak Yattaman, Kapitan Howk (kapitan Jastrząb / Tsubasa) czy chociaż by Generał Dajmos. Jak wy się wychowaliście bez kanału Polonia 1 ?
Mod Team Puklus Napisano 21 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak wy się wychowaliście bez kanału Polonia 1 Normalnie miałem tylko tvp1 i tvp2 później polsat i tvn
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.