Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie licząc przesadzonej ceny

Przesadzonej? O ponad rząd wielkości! :)

Nie przypuszczałem, że uskuteczniane od kilku dni szukanie roweru trekkingowego dla jednego z członków rodziny dostarczy mi tyle frajdy. Na przykład tu:

http://allegro.pl/rower-trekkingowy-veloville-54cm-sram-jaknowy-i3451095736.html

Poza pomyłką w nazwie roweru, dowiadujemy się, że rama jest na łożyskach maszynowych ("Tylko najnowsze rowery są w nie wyposażone"), dzięki którym nie będzie miał luzów, oraz oświetlenie włącza się, uwaga, przyciskiem!

Napisano

mo proszę - ja myślałem , że Brand-X to inne określenie no-name

a tu proszę znana marka :P

na dokładkę to samo tutaj za 5pln

Przesadzonej? O ponad rząd wielkości! :)

Nie przypuszczałem, że uskuteczniane od kilku dni szukanie roweru trekkingowego dla jednego z członków rodziny dostarczy mi tyle frajdy. Na przykład tu:

http://allegro.pl/rower-trekkingowy-veloville-54cm-sram-jaknowy-i3451095736.html

Poza pomyłką w nazwie roweru, dowiadujemy się, że rama jest na łożyskach maszynowych ("Tylko najnowsze rowery są w nie wyposażone"), dzięki którym nie będzie miał luzów, oraz oświetlenie włącza się, uwaga, przyciskiem!

... i te gripy tyłem do przodu założone hłe hłe

Napisano

kiedyś na jakiejś imprezie typu Dni Miasta XYZ byli ludzie którzy za przejechanie 10m prosto takim dawali transporter piwa... zebrali dużo kasy a piwo sami wypili :D

Ten sam motyw pamiętam ze 3 lata temu nad morzem w Łebie. Gościu dawał 100 zł za przejechanie rowerem . Chętnych nie brakowało, a i kasy też sporo zarobił. A co najlepsze takiej wprawy nabrał, że wieczorkiem jak gdyby nigdy nic wracał tym rowerem do domu przeciskając się między samochodami...

Napisano

A patrz! Tego nie zauważyłem.

To co to jest za dziwadło do licha?! :geek: 1" główka ramy, 135mm rozstaw haków i brak oczek na bagażnik/błotnik, brak piwotów pod V-ki, a do tego pionowe haki i geometria do połowy szosa, od połowy trekking... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...