Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@@Koen,

Coś w tym musi być ... na oficjalnym www puki co takiego nie znalazłem ... google w grafikach z takim zawieszeniem wyrzuca tylko ten konkretny rower ...

Trzeba podejść z zapytaniem do sprzedającego :)

Pozdro

Napisano

Coś w tym musi być ... na oficjalnym www puki co takiego nie znalazłem ... google w grafikach z takim zawieszeniem wyrzuca tylko ten konkretny rower ...

Trzeba podejść z zapytaniem do sprzedającego :)

Sprzedawca odpisał że to może być Kellys (choć kupił go w takim stanie jak jest na aukcji) i rzeczywiście rama bardzo podobna:

RAMA%20KELLYS%20%20TYKE.jpg

Napisano

Taki przysłowiowy "damski, biały kozaczek" w wydaniu rowerowym. Od razu przypomniał mi się pewien blog na który trafiłem za pośrednictwem tego forum... Żenada.

Wiadomo, każdy lubi co innego, ale to już graniczy z kiczem i brakiem gustu.

Napisano

Taki przysłowiowy "damski, biały kozaczek" w wydaniu rowerowym. Od razu przypomniał mi się pewien blog na który trafiłem za pośrednictwem tego forum... Żenada.

Wiadomo, każdy lubi co innego, ale to już graniczy z kiczem i brakiem gustu.

Idealny rower jako prezent na pierwszą komunie :P

Napisano

Mimo, że na zdjęciach nie widać śladów montażu, być może to jest wersja OEM. Jak wiemy wersje OEM różnią się od tych katalogowych, także nie skreślajmy tego sprzedawcy. Takie jest moje zdanie. Miałem całe mnóstwo części oem'owych w swoich rowerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...