Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jakby ktoś szukał taniego mieszczucha

...a do tego gratisowa i ubezpieczona przesyłka na cały świat - moim zdaniem opłaca się... :icon_mrgreen:
Napisano

Dzwonił ktoś ostatnio do tego gościa od gianta za 400zł? Ktośtam pisał że odbiera i szum, ale może coś się zmieniło? Teraz nie zadzwonie, bo 21.00 przed weekendem.
Kurde, bo jakby rzeczywiscie był nowy, rzeczywiscie za 4 paki, i rzeczywiście by w ogóle był, to już po niego jadę :D

Napisano

Dzwonił ktoś ostatnio do tego gościa od gianta za 400zł? Ktośtam pisał że odbiera i szum, ale może coś się zmieniło? Teraz nie zadzwonie, bo 21.00 przed weekendem.

Kurde, bo jakby rzeczywiscie był nowy, rzeczywiscie za 4 paki, i rzeczywiście by w ogóle był, to już po niego jadę :D

Daj sobie spokój. Jedyna informacja jaką można uzyskać od tego gościa to dane do przelewu. Wtedy odpowiedź na maila jest natychmiastowa.

No i gdyby ogłoszenie było prawdziwe, już dawno ktoś by go zgarnął. 

Napisano

Też właśnie tak sądziłem, że najpierw mu przelać pieniądze, potem kontakt się urywa, i 400zł poooszło!
A szkoda szkoda, bo rowerek fajny :(

Napisano

Śmieszne, że policja takimi ludźmi się nie interesuje.
Zrobić prowokację i już premia leci na konto aspiranta  :woot:

Napisano

Odnośnie tych oszukańczych aukcji , tutaj odkopałem trochę historię z forum http://www.sfora.pl/To-miala-byc-super-okazja-Ponad-80-osob-nabitych-w-butelke-a54865

To właśnie przez portal Tablica.pl naciągali ludzi , sam właśnie pisałem do róźnych ludzi i było pisanie że nie wiem przeżyła jakiś wypadek i że chce oddać za darmo komputer ... i czego tylko chce to by pokryć koszty przesyłki czyli jakieś 20zł . Odrazu dało mi to do myślenia że to wyłudzenie pieniędzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...