Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A najlepsze jest to, że chciałbyś taką dajmy na to ramę na zamówienie, to zapłacisz za nią kilka tysi, a resztę osprzętu sobie dokupisz.

Nie wiem na co liczy ten sprzedający, że jakiś bogaty frajer orgazmu dostanie na widok takich rowerów na tablicy.pl?

Napisano

Najbardziej mi się podoba tekst w tym ogłoszeniu ...

http://tablica.pl/oferta/luksusowy-stefano-scapin-model-eos-z-serii-limitowanej-hand-made-italy-IDBvfj.html#09f27d36d8;r:;s:

Serdeczne podziękowania dla firmy fotograficznej FOT-xxx z Krakowa (ul.xxx 4B) za wykonanie profesjonalnych zdjęć.

Zabił mnie ... te zdjęcia są tak profesjonalne jak moje kolarstwo :D ... ten zakład to ostatnie miejsce gdzie w Krakowie zrobię jakąkolwiek fote :).

Pozdro

Napisano

Oj niestety było. Pokazało dystry wówczas klasę, jak po sprzedaży klienta traktować należy ;) Nigdy więcej lapierre z Polska, amen.

• Mod Team
Napisano

@@Eastern, to wy taką gwarą na śląsku opdowacie?

A myślałem , że wszystkie te lapierry już poszły na sprzedaż. A tu taki przebiśnieg na wiosnę wyszedł :D

Napisano

Urodzony optymista:

"nie działa regulacja skoku ale tym lepiej ponieważ nie trzeba robić serwisów co tydzień" :woot:

mógł go do wanny wrzucić przed zdjęciami bo troszkę usyfiony.

Napisano

Urodzony optymista:

"nie działa regulacja skoku ale tym lepiej ponieważ nie trzeba robić serwisów co tydzień" :woot:

mógł go do wanny wrzucić przed zdjęciami bo troszkę usyfiony.

Ale wtedy stracił by na wartości hahah :D:D

Napisano

a mnie ciekawi czy tak zablokowana rama nie niszczy się. Czy ten profil i śruby nie 'rozbijają' ramy.

Napisano

...taka jego uroda, masz podzialke do ustalenia wysokosci, lub raczej dlugosci skoku.

POZDRo-ver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...