Qbek84 Napisano 4 Stycznia 2016 Napisano 4 Stycznia 2016 Wypad z cyklu "(z)mrożone paluszki" Skrzyczne -> Szczyrk - 2.01.2015 Galeria Profil trasy na Endomondo
detonator Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Wycieczka w Beskid Domyślny Tu link do kilku zdjęć: https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/NiebieskaTradycja?authuser=0&feat=directlink
Wooyek Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Nice Na Cieńków Wyżni jechaliście żółtym szlakiem od skoczni narciarskiej przez Niżni i Postrzedni, czy bezpośrednio skrótem? PS. Jakbyś dawał do swoich relacji jakieś mapki, albo chociaż tracki na Stravie czy innej Potravie, to byłbyś moim idolem
MartinH Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Niebieski jest super, muszę się na wiosnę wybrać na Giancie, będzie łatwiej niż na Krossie
MartinH Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Nie, enduro jest w planie na 2017 Póki co wystarcza XTC, ale od 2014 roku technika poszła do przodu, a i rower na więcej pozwala
detonator Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Nice Na Cieńków Wyżni jechaliście żółtym szlakiem od skoczni narciarskiej przez Niżni i Postrzedni, czy bezpośrednio skrótem? PS. Jakbyś dawał do swoich relacji jakieś mapki, albo chociaż tracki na Stravie czy innej Potravie, to byłbyś moim idolem Na Cieńków dotarliśmy szutrówką z w Wisły Czarne, czyli skrótem Postaram się pójść z duchem czasu i w tym roku rejestrować ślady swoich wycieczek dalszych i bliższych. Swoją drogą, mógłbyś zrobić jakieś zestawienie takich programów i aplikacji w Twoim blogu. Nie koniecznie na smartfony, na pewno bym skorzystał, bo zielony jestem w tych sprawach Niebieski jest super, muszę się na wiosnę wybrać na Giancie, będzie łatwiej niż na Krossie Przynajmniej raz w roku muszę zjechać sobie niebieskim, taka moja nowa, świecka tradycja od chyba 2007 roku
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Ten wasz "niebieski" to z Baraniej G. do Wisły Czarne ? Pozdro
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 No to mówimy o tym samym Na szczyt Baraniej przychodzi czerwony, zielony, niebieski i czarny. Czarny się na niej kończy, czerwony i zielony idą dalej razem a niebieski idzie do Wisły Czarne. Pozdro
Wooyek Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Postaram się pójść z duchem czasu i w tym roku rejestrować ślady swoich wycieczek dalszych i bliższych. Swoją drogą, mógłbyś zrobić jakieś zestawienie takich programów i aplikacji w Twoim blogu. Jest w planach Ale w skrócie: Strava daje radę, Endomondo też, do nawigacji najlepszy jest Locus, ew. Orux, a na starszych telefonach Trekbuddy. Z nowinek jest bardzo ciekawy Trailforks.
detonator Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Niebieski hardkor Nie no, bez przesady. Do hardkoru to temu szlaku daleko, ale po prostu jest bardzo ciekawy
beskid Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 Nie no grubo z tym niebieskim. To już wiem z kim nie chciał bym jechać bo bym się pewnie wstydu najadł
detonator Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 Nie no, bez przesady. Nie pedzę na złamanie karku. Na takim niebiekim, nie wiem ale jadę, ale nie sądzę, by to było więcej niż 12-15 km/h Do tego brak większych umiejętności Najważniejsze, żeby sprawiało przyjemność
Qbek84 Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 W ostatnią niedzielę było święto zakochanych, więc zakupiłem mojej walentynce nową (szerszą) kierownicę i pojechaliśmy na wycieczkę Powyżej pewnej wysokości zalega śnieg dlatego trudno gdzieś podjechać... Droga na Skrzyczne... Można by skorzystać z pozostawionego przy drodze sprzętu, ale kluczyków nie było w stacyjce... Pozostało trochę podejść, bo w takim śniegu jest trochę zabawy przy zjeżdżaniu... I wybrać górkę, na którą jest możliwość wjechać i trochę pooglądać widoków....
slawtaz Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 Ładne zdjęcia no i widoki Tak z ciekawości, jaki to masz aparat i w jaki sposób go przewozisz?
Qbek84 Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 Ładne zdjęcia no i widoki Tak z ciekawości, jaki to masz aparat i w jaki sposób go przewozisz? Kilkuletni kompakt Panasonic Lumix DMC-LZ8 - wożę w pokrowcu w plecaku lub czasami zawieszony na szyi by co chwilę go nie wyciągać.
erzurum Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 utwierdziłeś mnie w przekonaniu żeby jednak w żadne kamerki się nie bawić
detonator Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Zabłąkana wycieczka z października https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/ZOtePozegnanieJesieni?authuser=0&feat=directlink
remel Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Pieknie... juz nie umię sie doczekać jazdy w lekkim ubraniu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.