Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam..

Ruszamy w sobotę do KPN.. Start trasy w Cybulicach Dużych.. Trasa jaką planujemy to niebieski szlak, który biegnie przez "szczebel".. Potem przechodzi w czerwony w miejscowości Cisowe "Dembowskie Góry". Dojeżdżamy nim do Tułowic.. Powrót tą sama trasa ew tylko niebieskim.. Zastrzegam, ze tempo turystyczne ;)

Ps.

Do Cybulic dojeżdżamy busem i mogę zabrać jedną osobę.. Start ok 8 z Warszawy..

Więcej info na pw..

Napisano

Byłem najlepszy w kategorii pizza i narzekanie. Ux był najlepszy w kategorii fajki i głośny sen. Hanzo był najlepszy w kategorii cichy sen i zjazdowej.  W piwnej szliśmy łeb w łeb.

Słowem, dużo się nauczylim i na zlocie będziem wymiatać.

Napisano

Sobotni wypad do KPN (szczebel i okolice).Możemy zacząć od Roztoki albo od razu dojechać do Dąbrówki..

Mam jedno miejsce wolne i mogę zabrać osobo-rower ;). Planowany wyjazd o 7 z Warszawy..

Napisano

Chętnie zobaczył bym ten słynny szczebel ale o 7 w sobotę!? to ja później na tygodniu wstaję. Ma ktoś ślad tej trasy?

A może Kolega Łasic coś organizuję w sobotę?

Przypominam też o Poland Bike XC na Kopie Cwila w niedziele.

Napisano
Chętnych znowu brak:/

Jak brak, skoro ja jadę  :thumbsup: Szykuje się piękny pochmurny dzień bez deszczu.

aopa85 - no to słabo, a pomyśl ile dnia by Ci jeszcze zostało po powrocie. Jak mieszkasz po prawej stronie Wisły, to w ramach zwiększenia ekipy może bym Cię podrzucił rudą cegłą żebyś miał łatwiej, samemu wolę piłować rowerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...