Skocz do zawartości

[korba] Truvativ X Flow-Demontaż

Shinga

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , jestem posiadaczem truvativ x flow. Zdecydowałem się jednak na singla i chciałbym zdemontować przednie zębatki zostawiając korbę do której bym przyłączył nowego singla . Czy jest to możliwe ?

Napisano

Właśnie w X Flow nie moge tego zrobić bo zębatki są ze sobą na stałe przyczepione, chciałbym kupić nowego singla tylko nie wiem jak to jest z mocowaniem w tych korbach i czy nie są na stałe przyczepione.

Napisano

W tym sprawa , że nie wiem czy korbę można odmontować od zębatek bo coś mi się właśnie takiego o uszy obiło , że w x flowach nie :P

Napisano

Też mam x-flowa i nic z nim nie zrobisz, nie ma możliwości wymiany zębatek, jak coś chcesz robić to musisz całą korbę z zębatkami wymianiać. A tak nawiasem mówiąc to ten x-flow to straszne badziewie, z resztą czego można by się spodziewac po korbie za 100zł. Zainwestuj w porządne Deore :thumbsup:

• Mod Team
Napisano
Też mam x-flowa i nic z nim nie zrobisz

Zawsze można rozwiercić, nity wywalić wstawić śruby i oszczędzając kasę na nową korbę mieć 1 blat. 10min roboty. Widzę żeś sniunek :P Jutro będę w Przemyślu jak chce możemy pogadać :P

Napisano

Może i można ale jak dla mnie to szkoda zabawy bo korba jest naprawdę z najniższej półki i po prostu nie chciało by mi sie nic z nią robić. Sam teraz zbieram na XT bo ten x-flow to kole w oczy przy reszcie napędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...